Personenauto's

Laatste update:

Leaseplan en Seat in privéleasecircus van V&D

Na Mediamarkt en Albert Heijn XL heeft Leaseplan een nieuwe grote retailpartner gevonden om een privéleaseactie mee op te zetten. V&D biedt tijdens het Prijzencircus van 25 september tot en met 11 oktober in twintig van zijn filialen nieuwe personenauto’s aan in de private lease. Het gaat om exemplaren van de 5-deurs Seat Mii en de Seat Ibiza. 

De Mii wordt aangeboden vanaf 189 euro per maand en de Ibiza vanaf 229 euro per maand bij een contractduur van zestig maanden. De auto’s worden geleverd door Seat, en reparatie en onderhoud worden bij de dealers ondergebracht. Het aantal auto`s dat wordt aangeboden is beperkt, meldt Leaseplan, maar aantallen maakt de leasemaatschappij niet bekend. 

Leaseplan heeft de condities van de nieuwe privéleasecontracten aangepast. Zo is vervangend vervoer bij pech en onderhoud vanaf 72 uur gratis. En bij onvoorziene persoonlijke omstandigheden kan het contract tussentijds kosteloos worden opgezegd. Volgens Leaseplan is dit de nieuwe standaard voor zijn privéleasecontracten, de leasemaatschappij zegt hiermee vooruit te lopen op het keurmerk voor privélease dat later dit jaar bekend wordt gemaakt

Vorige week ging ook een samenwerking van start tussen Leaseplan en ANWB voor privélease. Leden van ANWB kunnen kiezen voor privélease kiezen uit de modellen Toyota Aygo, Volkswagen Polo, Audi A1, Opel Mokka, Skoda Octavia en Volvo V40. De leaseprijzen starten bij 209 euro per maand (Aygo) en lopen op tot een vanafprijs van 479 euro voor de V40. 

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Leaseplan en Seat in privéleasecircus van V&D | Fleet&Mobility

Leaseplan en Seat in privéleasecircus van V&D

Redactie Redactie
• Laatste update:

De Mii wordt aangeboden vanaf 189 euro per maand en de Ibiza vanaf 229 euro per maand bij een contractduur van zestig maanden. De auto’s worden geleverd door Seat, en reparatie en onderhoud worden bij de dealers ondergebracht. Het aantal auto`s dat wordt aangeboden is beperkt, meldt Leaseplan, maar aantallen maakt de leasemaatschappij niet bekend. 

Leaseplan heeft de condities van de nieuwe privéleasecontracten aangepast. Zo is vervangend vervoer bij pech en onderhoud vanaf 72 uur gratis. En bij onvoorziene persoonlijke omstandigheden kan het contract tussentijds kosteloos worden opgezegd. Volgens Leaseplan is dit de nieuwe standaard voor zijn privéleasecontracten, de leasemaatschappij zegt hiermee vooruit te lopen op het keurmerk voor privélease dat later dit jaar bekend wordt gemaakt

Vorige week ging ook een samenwerking van start tussen Leaseplan en ANWB voor privélease. Leden van ANWB kunnen kiezen voor privélease kiezen uit de modellen Toyota Aygo, Volkswagen Polo, Audi A1, Opel Mokka, Skoda Octavia en Volvo V40. De leaseprijzen starten bij 209 euro per maand (Aygo) en lopen op tot een vanafprijs van 479 euro voor de V40.