Laatste update:

Mobile.de gaat ook e-bikes verkopen

(Foto: Shutterstock)

Mobile.de, naar eigen zeggen de grootste voertuigenmarkt in Duitsland, gaat ook elektrische fietsen opnemen. Dat is aangekondigd tijdens een conferentie voor de autohandel in Hannover. Het duurt wel tot de eerste helft van volgend jaar voor de eerste e-bikes en pedelecs op mobile.de zullen verschijnen.

De uitbreiding past in de strategie om de beurs voor gebruikte auto’s te ontwikkelen tot een mobiliteitsplatform met alle relevante bezitsvormen, van koop via financiering tot lease. “Met de optie om e-bikes op ons platform aan te bieden, geven we autohandelaren een verkoopmogelijkheid voor een verbreding van hun aanbod. Ons doel is mobile.de in de komende jaren ook tot grootste zakelijke marktplaats voor e-bikes in Duitsland te maken. Daarmee ondersteunen we ook de decarbonisering van de mobiliteit in Duitsland”, aldus ceo Ajay Bhatia.

Mobile.de meldt daarbij dat inmiddels in één op de vier Duitse huishoudens minstens één e-bike aanwezig is.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie

Meer lezen over mobile.de

Mobile.de gaat ook e-bikes verkopen | Fleet&Mobility

Mobile.de gaat ook e-bikes verkopen

Redactie Redactie
• Laatste update:
(Foto: Shutterstock)

De uitbreiding past in de strategie om de beurs voor gebruikte auto’s te ontwikkelen tot een mobiliteitsplatform met alle relevante bezitsvormen, van koop via financiering tot lease. “Met de optie om e-bikes op ons platform aan te bieden, geven we autohandelaren een verkoopmogelijkheid voor een verbreding van hun aanbod. Ons doel is mobile.de in de komende jaren ook tot grootste zakelijke marktplaats voor e-bikes in Duitsland te maken. Daarmee ondersteunen we ook de decarbonisering van de mobiliteit in Duitsland”, aldus ceo Ajay Bhatia.

Mobile.de meldt daarbij dat inmiddels in één op de vier Duitse huishoudens minstens één e-bike aanwezig is.

Meer lezen over mobile.de