Infrastructuur

Laatste update:

Laadpaal-uitspraak: Allego tot de orde geroepen

Allego moet stoppen zich voor te doen als exploitant van laadpalen. Alliander hoeft niet de samenwerking met Allego te stoppen. Dat is de uitspraak van de Rechtbank Gelderland naar aanleiding van het kortgeding dat Nuon tegen Allego had aangespannen.

Nuon stelt dat Allego, dochteronderneming van netbeheerder Alliander, zich voordoet als energieleverancier. Hiermee verbreekt de laadpalenleverancier volgens de rechter de Wet Onafhankelijke Netbeheer.

Lees meer op Automotive Management

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Laadpaal-uitspraak: Allego tot de orde geroepen | Fleet&Mobility

Laadpaal-uitspraak: Allego tot de orde geroepen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Nuon stelt dat Allego, dochteronderneming van netbeheerder Alliander, zich voordoet als energieleverancier. Hiermee verbreekt de laadpalenleverancier volgens de rechter de Wet Onafhankelijke Netbeheer.

Lees meer op Automotive Management