Infrastructuur

Laatste update:

Eneco eMobility neemt Flow Charging over

Eneco gelooft in e-mobility. (Foto: Eneco)

Door deze aankoop krijgt het bedrijf er 2.000 laadpalen en 4.500 laadpassen bij. 

Eneco eMobility heeft per 1 januari van dit jaar Flow Charging overgenomen. Dat maakt Eneco bekend in een persbericht.

Flow Charging is leverancier van laadpalen en biedt alle aanvullende diensten: van beheer en onderhoud van laadpalen tot het aanbieden van laadpassen en -kabels.  Het management blijft nog tot een nader te bepalen periode actief betrokken bij de integratie van het bedrijf, meldt het persbericht.

Eneco beschouwt e-mobility als een belangrijke groeimarkt en wil een sterke Europese speler worden op het gebied van elektrisch autoladen. Door de overname van Flow Charging krijgt Eneco er in één klap 2.000 laadpalen en 4.500 laadpassen bij. In totaal beschikt het bedrijf dan over 12 duizend laadpalen en 20 duizend laadpassen, meldt het persbericht.  

Eneco eMobility neemt Flow Charging over | Fleet&Mobility

Eneco eMobility neemt Flow Charging over

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Eneco gelooft in e-mobility. (Foto: Eneco)

Eneco eMobility heeft per 1 januari van dit jaar Flow Charging overgenomen. Dat maakt Eneco bekend in een persbericht.

Flow Charging is leverancier van laadpalen en biedt alle aanvullende diensten: van beheer en onderhoud van laadpalen tot het aanbieden van laadpassen en -kabels.  Het management blijft nog tot een nader te bepalen periode actief betrokken bij de integratie van het bedrijf, meldt het persbericht.

Eneco beschouwt e-mobility als een belangrijke groeimarkt en wil een sterke Europese speler worden op het gebied van elektrisch autoladen. Door de overname van Flow Charging krijgt Eneco er in één klap 2.000 laadpalen en 4.500 laadpassen bij. In totaal beschikt het bedrijf dan over 12 duizend laadpalen en 20 duizend laadpassen, meldt het persbericht.