Mobiliteitsoplossingen

Laatste update:

Even opladen bij Eden hotels

Gasten van Eden hotels kunnen hun elektrische auto opladen op tien locaties van de hotelketen in ons land.

In totaal zullen 36 laadpunten worden geïnstalleerd. Hiervoor is Eden een samenwerking aangegaan met Nuon. De hotelketen telt 19 vestigingen in ons land, waaronder American Hotel in Amsterdam en Babylon in Den Haag.

Nuon heeft ruim 7.000 laadpunten in ons land en wil in 2020 dit aantal verdubbeld hebben. Door de samenwerking met de hotelketen breidt het bedrijf haar EV-activiteiten uit. Onlangs nog ging het bedrijf ook een samenwerking aan met verhuurbedrijf Sixt en werden laadpunten geplaatst bij het verhuurbedrijf in Amsterdam, Hoofddorp en Schiphol.

Even opladen bij Eden hotels | Fleet&Mobility

Even opladen bij Eden hotels

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:

In totaal zullen 36 laadpunten worden geïnstalleerd. Hiervoor is Eden een samenwerking aangegaan met Nuon. De hotelketen telt 19 vestigingen in ons land, waaronder American Hotel in Amsterdam en Babylon in Den Haag.

Nuon heeft ruim 7.000 laadpunten in ons land en wil in 2020 dit aantal verdubbeld hebben. Door de samenwerking met de hotelketen breidt het bedrijf haar EV-activiteiten uit. Onlangs nog ging het bedrijf ook een samenwerking aan met verhuurbedrijf Sixt en werden laadpunten geplaatst bij het verhuurbedrijf in Amsterdam, Hoofddorp en Schiphol.