Mobiliteitsoplossingen

Laatste update:

Anyways gebruikt stilstaande dealerauto’s voor flexibel abonnement

Anyways profileert zich met een flexibel abonnement. (Foto; Anyways)

Startup Anyways introduceert vandaag een auto-abonnement dat op elk gewenst kan worden gestart of gestopt.

Volgens Anyways hebben vooral millennials massaal behoefte aan een grote mate van vrijheid en flexibiliteit. Hier wil het concept op in springen met een flexibele service die ervoor zorgt dat er binnen 72 uur een auto voor je deur staat. Er is keuze uit drie autotypes, waaronder een stadsauto. Aanmelden, auto verwisselen en afmelden zijn eenvoudig te regelen, terwijl verzekeringen en onderhoud inclusief zijn, aldus Anyways.

Stilstaand

De auto’s die Anyways inzet, komen uit de stilstaande voorraad van autodealers. “Zo maken we slim gebruik van wat er al is”, aldus Wesley de Kruijff, ceo en oprichter van Anyways. “Onderzoek wijst uit dat de auto nog aantrekkelijker wordt als individueel transportmiddel. We moeten dus wel meegaan met de huidige trends.”

Ook andere bedrijven spelen in op de behoefte aan flexibele mobiliteit; zo introduceerde Sixt afgelopen najaar het zogeheten Sixt+.

Anyways gebruikt stilstaande dealerauto’s voor flexibel abonnement | Fleet&Mobility

Anyways gebruikt stilstaande dealerauto’s voor flexibel abonnement

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Anyways profileert zich met een flexibel abonnement. (Foto; Anyways)

Volgens Anyways hebben vooral millennials massaal behoefte aan een grote mate van vrijheid en flexibiliteit. Hier wil het concept op in springen met een flexibele service die ervoor zorgt dat er binnen 72 uur een auto voor je deur staat. Er is keuze uit drie autotypes, waaronder een stadsauto. Aanmelden, auto verwisselen en afmelden zijn eenvoudig te regelen, terwijl verzekeringen en onderhoud inclusief zijn, aldus Anyways.

Stilstaand

De auto’s die Anyways inzet, komen uit de stilstaande voorraad van autodealers. “Zo maken we slim gebruik van wat er al is”, aldus Wesley de Kruijff, ceo en oprichter van Anyways. “Onderzoek wijst uit dat de auto nog aantrekkelijker wordt als individueel transportmiddel. We moeten dus wel meegaan met de huidige trends.”

Ook andere bedrijven spelen in op de behoefte aan flexibele mobiliteit; zo introduceerde Sixt afgelopen najaar het zogeheten Sixt+.