Mobiliteitsoplossingen

Laatste update:

EVBox en Q8 gaan partnership aan voor zakelijke markt

Geert de Mil, e-mobility manager Q8, (l) en Daniël Geerts, regional director Benelux EVBox, (r) ondertekenen het contract. (Foto: EVBox)

Laadpaalleverancier EVBox is een samenwerking aangegaan met Q8 en Tango Electric om de b-to-b markt beter te kunnen bedienen met een aanbod voor EV-berijders.

“Bedrijven zijn massaal hun wagenpark aan het vergroenen en willen hierbij op een professionele manier worden ondersteund en ontzorgd”, aldus Geert de Mil, e-mobility manager bij Q8. “Dankzij het partnership met EVBox kunnen we een totaal aanbod bieden. Daarnaast blijven we het laadnetwerk uitbreiden dat via onze laadpas en app beschikbaar is.”

Uitbreiden

Behalve de levering van laadstations, werken EVBox en Q8 samen om het serviceaanbod en netwerk van Q8 en Tango Electric voor bedrijven verder uit te breiden, bijvoorbeeld via de laadpas. Ook kunnen werknemers hun elektrische bedrijfsbus zowel op kantoor als thuis laden via EBox. 

“We zijn trots op de samenwerking met Q8 waardoor we hun klanten in de Benelux slimme en schaalbare laadoplossingen bieden voor thuis en op kantoor”, zegt Daniël Geerts, regional director Benelux EVBox. Het bedrijf werkt bijvoorbeeld ook mee aan de vergroening van het wagenpark van bouwconcern Kingspan.

EVBox en Q8 gaan partnership aan voor zakelijke markt | Fleet&Mobility

EVBox en Q8 gaan partnership aan voor zakelijke markt

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Geert de Mil, e-mobility manager Q8, (l) en Daniël Geerts, regional director Benelux EVBox, (r) ondertekenen het contract. (Foto: EVBox)

“Bedrijven zijn massaal hun wagenpark aan het vergroenen en willen hierbij op een professionele manier worden ondersteund en ontzorgd”, aldus Geert de Mil, e-mobility manager bij Q8. “Dankzij het partnership met EVBox kunnen we een totaal aanbod bieden. Daarnaast blijven we het laadnetwerk uitbreiden dat via onze laadpas en app beschikbaar is.”

Uitbreiden

Behalve de levering van laadstations, werken EVBox en Q8 samen om het serviceaanbod en netwerk van Q8 en Tango Electric voor bedrijven verder uit te breiden, bijvoorbeeld via de laadpas. Ook kunnen werknemers hun elektrische bedrijfsbus zowel op kantoor als thuis laden via EBox. 

“We zijn trots op de samenwerking met Q8 waardoor we hun klanten in de Benelux slimme en schaalbare laadoplossingen bieden voor thuis en op kantoor”, zegt Daniël Geerts, regional director Benelux EVBox. Het bedrijf werkt bijvoorbeeld ook mee aan de vergroening van het wagenpark van bouwconcern Kingspan.