Mobiliteitsoplossingen

Laatste update:

Go Sharing start met elektrische deelfietsen in Rijswijk

Go Sharing plaatst 20 deelfietsen in Rijswijk. (Foto: Go Sharing)

Deelconcept Go Sharing heeft afgelopen week twintig elektrische deelfietsen geplaatst in Rijswijk, naast de elektrische deelscooters. Dat meldt het bedrijf.

Het deel e-bikes zijn vooral bedoeld voor kortere ritjes of als laatste vervoersmiddel naar de eindbestemming. Ook kan met de e-bikes van en naar Den Haag en Delft worden gefietst vanuit Rijswijk. De deelfietsen zijn via de Go Sharing-app terug te vinden en te reserveren. De e-bikes hebben een actieradius van 60 kilometer en de accu’s worden door medewerkers van het bedrijf vervangen zodra ze leeg raken.

Drie minuten

“De deelvoertuigen zijn voor iedereen beschikbaar, particulier en zakelijk, en het is ons doel om overal binnen drie minuten lopen een deelscooter of e-bike te bieden”, vertelt ceo Raymon Pouwels. Go Sharing biedt elektrische deelscooters, e-bikes en deelauto’s door heel Nederland en is ook actief in België, Italië en Turkije. Onlangs kreeg Go Sharing een nieuwe vergunning in Eindhoven en Tilburg. 

Go Sharing start met elektrische deelfietsen in Rijswijk | Fleet&Mobility

Go Sharing start met elektrische deelfietsen in Rijswijk

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Go Sharing plaatst 20 deelfietsen in Rijswijk. (Foto: Go Sharing)

Het deel e-bikes zijn vooral bedoeld voor kortere ritjes of als laatste vervoersmiddel naar de eindbestemming. Ook kan met de e-bikes van en naar Den Haag en Delft worden gefietst vanuit Rijswijk. De deelfietsen zijn via de Go Sharing-app terug te vinden en te reserveren. De e-bikes hebben een actieradius van 60 kilometer en de accu’s worden door medewerkers van het bedrijf vervangen zodra ze leeg raken.

Drie minuten

“De deelvoertuigen zijn voor iedereen beschikbaar, particulier en zakelijk, en het is ons doel om overal binnen drie minuten lopen een deelscooter of e-bike te bieden”, vertelt ceo Raymon Pouwels. Go Sharing biedt elektrische deelscooters, e-bikes en deelauto’s door heel Nederland en is ook actief in België, Italië en Turkije. Onlangs kreeg Go Sharing een nieuwe vergunning in Eindhoven en Tilburg.