Personeel en mobiliteit

Laatste update:

Multitankcard en Crossyn gaan samenwerken

Multitankcard en Crossyn gaan samen nieuwe diensten ontwikkelen. (Foto: Multitankcard, Crossyn)

Met het samenvoegen van data denken de bedrijven meer nieuwe diensten te kunnen bieden, zoals een reparatie- en onderhoudsabonnement of slim tanken.

Multitankcard, aanbieder van mobiliteitspassen, en Crossyn,platform voor mobiliteit, gaan met elkaar samenwerken en willen gezamenlijk nieuwe services en producten gaan leveren op het gebied van reparatie, onderhoud en mobiliteit. Zo melden beide bedrijven in een persbericht.

Zo zal worden gewerkt aan een propositie waarbij berijders een reparatie- en onderhoudsabonnement kunnen afsluiten voor een vast bedrag. In dit abonnement zijn bijvoorbeeld ook rijgedrag coaching, slim tanken en slimme parkeerdiensten opgenomen.

Volgens Patrick Roozeman, directeur van Multitankcard, kunnen de bedrijven elkaar goed aanvullen omdat alle data wordt samengebracht. “Crossyn heeft technische voertuigdata en informatie over het rijgedrag. Multitankcard heeft veel tank- en laadinformatie”, aldus Roozeman. “Door de samenwerking versterken we elkaars propositie.” Multitankcard, dat zich onder andere op zzp’ers richt, werkt met meerdere partijen samen, zoals met de ANWB bijvoorbeeld. 

Crossyn-ceo Erik Kamps streeft ernaar iedere berijder op zijn eigen persoonlijke profiel te kunnen bedienen. “Door deze samenwerking kunnen we deze profielen ontwikkelen”, meent Kamps.

Multitankcard en Crossyn gaan samenwerken | Fleet&Mobility

Multitankcard en Crossyn gaan samenwerken

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Multitankcard en Crossyn gaan samen nieuwe diensten ontwikkelen. (Foto: Multitankcard, Crossyn)

Multitankcard, aanbieder van mobiliteitspassen, en Crossyn,platform voor mobiliteit, gaan met elkaar samenwerken en willen gezamenlijk nieuwe services en producten gaan leveren op het gebied van reparatie, onderhoud en mobiliteit. Zo melden beide bedrijven in een persbericht.

Zo zal worden gewerkt aan een propositie waarbij berijders een reparatie- en onderhoudsabonnement kunnen afsluiten voor een vast bedrag. In dit abonnement zijn bijvoorbeeld ook rijgedrag coaching, slim tanken en slimme parkeerdiensten opgenomen.

Volgens Patrick Roozeman, directeur van Multitankcard, kunnen de bedrijven elkaar goed aanvullen omdat alle data wordt samengebracht. “Crossyn heeft technische voertuigdata en informatie over het rijgedrag. Multitankcard heeft veel tank- en laadinformatie”, aldus Roozeman. “Door de samenwerking versterken we elkaars propositie.” Multitankcard, dat zich onder andere op zzp’ers richt, werkt met meerdere partijen samen, zoals met de ANWB bijvoorbeeld. 

Crossyn-ceo Erik Kamps streeft ernaar iedere berijder op zijn eigen persoonlijke profiel te kunnen bedienen. “Door deze samenwerking kunnen we deze profielen ontwikkelen”, meent Kamps.