Personeel en mobiliteit

Laatste update:

Bouwbedrijf Kingspan vergroent met EVBox

Foto: EVBox

Bouwconglomeraat Kingspan schakelt laadinfraleverancier EVBox in om zijn wagenpark te vergroenen.

Kingspan wil in 2025 zijn hele vloot vervangen hebben door EV’s. EVBox levert daarbij het aanbod aan reguliere laadstations en snelladers. Kingspan voorziet zijn werknemers ook van van laadstations, zodat bedrijfswagens ook thuis kunnen laden. Wereldwijd werken er 15.500 mensen in 166 productielocaties verspreid over meer dan 70 landen. Lees hier tegen welke problemen wagenparkbeheerders aanlopen bij het vergroenen van hun vloot.

De samenwerking tussen EVBox en Kingspan gaat van start in het Verenigd Koninkrijk en Ierland en breidt zich in de komende maanden en jaren uit naar andere landen. Hoe groot de vloot is meldt Kingspan niet.

Bouwbedrijf Kingspan vergroent met EVBox | Fleet&Mobility

Bouwbedrijf Kingspan vergroent met EVBox

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Foto: EVBox

Kingspan wil in 2025 zijn hele vloot vervangen hebben door EV’s. EVBox levert daarbij het aanbod aan reguliere laadstations en snelladers. Kingspan voorziet zijn werknemers ook van van laadstations, zodat bedrijfswagens ook thuis kunnen laden. Wereldwijd werken er 15.500 mensen in 166 productielocaties verspreid over meer dan 70 landen. Lees hier tegen welke problemen wagenparkbeheerders aanlopen bij het vergroenen van hun vloot.

De samenwerking tussen EVBox en Kingspan gaat van start in het Verenigd Koninkrijk en Ierland en breidt zich in de komende maanden en jaren uit naar andere landen. Hoe groot de vloot is meldt Kingspan niet.