Personeel en mobiliteit

Laatste update:

ANWB verkozen tot Spitsbreker van het jaar

ANWB werd vanwege zijn mobiliteitsbeleid verkozen tot Spitsbreker van het jaar. (Foto: Shutterstock)

De ANWB heeft de Spitsbreker van het jaar-award gewonnen voor zijn mobiliteitsbeleid. 

Het mobiliteitsbeleid van de bond werd als beste van vijf kanshebbers beoordeeld. De ANWB speelt een voortrekkersrol die past bij een mobiliteitsorganisatie, aldus de jury van Spitsbrekers. “Ze stimuleren werknemers gericht op een andere manier hun mobiliteit te verzorgen”, zegt juryvoorzitter Tineke Netelenbos. “En dat doen ze opvallend goed.” De jury prees ook de voorbeeldfunctie die ANWB op zich wil nemen en hoopt dat het beleid anderen inspireert. 

ANWB is opvolger van Medisch Spectrum Twente dat in 2019 de award won.

Erkenning

Bij het aanpassen van het mobiliteitsbeleid luistert de ANWB goed naar de wensen van het personeel. “We willen flexibiliteit en keuzevrijheid bieden aan onze medewerkers. Iedere dag kijk je of je naar het werk gaat, op welke manier en op welk moment”, zegt Jan Jaap Krijtenburg, manager compensation en benefits bij de ANWB. “We hebben er veel werk van gemaakt en voelen het als een mooie erkenning. “

De ANWB moest het opnemen tegen AFAS Software, Sweco, PwC en Unilever. De Spitsbreker van het jaar-award werd deze week uitgereikt tijdens een uitzending van BNR Mobility. 

ANWB verkozen tot Spitsbreker van het jaar | Fleet&Mobility

ANWB verkozen tot Spitsbreker van het jaar

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
ANWB werd vanwege zijn mobiliteitsbeleid verkozen tot Spitsbreker van het jaar. (Foto: Shutterstock)

Het mobiliteitsbeleid van de bond werd als beste van vijf kanshebbers beoordeeld. De ANWB speelt een voortrekkersrol die past bij een mobiliteitsorganisatie, aldus de jury van Spitsbrekers. “Ze stimuleren werknemers gericht op een andere manier hun mobiliteit te verzorgen”, zegt juryvoorzitter Tineke Netelenbos. “En dat doen ze opvallend goed.” De jury prees ook de voorbeeldfunctie die ANWB op zich wil nemen en hoopt dat het beleid anderen inspireert. 

ANWB is opvolger van Medisch Spectrum Twente dat in 2019 de award won.

Erkenning

Bij het aanpassen van het mobiliteitsbeleid luistert de ANWB goed naar de wensen van het personeel. “We willen flexibiliteit en keuzevrijheid bieden aan onze medewerkers. Iedere dag kijk je of je naar het werk gaat, op welke manier en op welk moment”, zegt Jan Jaap Krijtenburg, manager compensation en benefits bij de ANWB. “We hebben er veel werk van gemaakt en voelen het als een mooie erkenning. “

De ANWB moest het opnemen tegen AFAS Software, Sweco, PwC en Unilever. De Spitsbreker van het jaar-award werd deze week uitgereikt tijdens een uitzending van BNR Mobility.