Leasing en verhuur

Arval voegt Sixt verhuuropties toe aan dienstenpakket

Alain Van Groenendael, ceo van Arval, gaat een samenwerking aan met Sixt. (Foto: Arval)

Ook hebben beide bedrijven afgesproken dat Sixt preferred supplier wordt voor de vervangende auto’s van Arval.

Leasemaatschappij Arval en autoverhuurbedrijf Sixt gaan een samenwerking aan. Hiermee wil Arval zijn klanten toegang bieden tot de diverse verhuurmogelijkheden van Sixt. Ook wordt Sixt preferred supplier voor de vervangende auto’s van Arval. Dat meldt Arval. Het is de bedoeling dat de samenwerking begin 2021 van start gaat in Duitsland, Nederland, Frankrijk, België en het Verenigd Koninkrijk. De invulling kan per land verschillen. In Nederland zal in ieder geval het carsharing concept van Sixt geïntegreerd worden in het dienstenpakket van Arval, meldt Frank van der Vegt, marketingmanager Arval Nederland.

“Hiermee kunnen we onze klanten een uitgebreid dienstenpakket aanbieden in onze belangrijkste markten in Europa”, aldus Alain Van Groenendael, ceo van Arval.  Arval presenteerde onlangs zijn Arval Beyond strategie met als doel om de leasemaatschappij om te turnen tot mobiliteitsprovider. Binnen dat kader past, volgens Van Groenendael, ook de samenwerking met Sixt. 

Ook volgens Sixt ligt de toekomst van mobiliteit in het aanbieden van een breed scala aan mobiliteitsopties. Het bedrijf lanceerde onlangs Sixt+, een shortleasevorm waarbij consumenten voor 30 dagen een auto kunnen huren. Hiermee wil het inspelen op de vraag van consumenten naar flexibelere mobiliteit.

Arval voegt Sixt verhuuropties toe aan dienstenpakket | Fleet&Mobility

Arval voegt Sixt verhuuropties toe aan dienstenpakket

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
Alain Van Groenendael, ceo van Arval, gaat een samenwerking aan met Sixt. (Foto: Arval)

Leasemaatschappij Arval en autoverhuurbedrijf Sixt gaan een samenwerking aan. Hiermee wil Arval zijn klanten toegang bieden tot de diverse verhuurmogelijkheden van Sixt. Ook wordt Sixt preferred supplier voor de vervangende auto’s van Arval. Dat meldt Arval. Het is de bedoeling dat de samenwerking begin 2021 van start gaat in Duitsland, Nederland, Frankrijk, België en het Verenigd Koninkrijk. De invulling kan per land verschillen. In Nederland zal in ieder geval het carsharing concept van Sixt geïntegreerd worden in het dienstenpakket van Arval, meldt Frank van der Vegt, marketingmanager Arval Nederland.

“Hiermee kunnen we onze klanten een uitgebreid dienstenpakket aanbieden in onze belangrijkste markten in Europa”, aldus Alain Van Groenendael, ceo van Arval.  Arval presenteerde onlangs zijn Arval Beyond strategie met als doel om de leasemaatschappij om te turnen tot mobiliteitsprovider. Binnen dat kader past, volgens Van Groenendael, ook de samenwerking met Sixt. 

Ook volgens Sixt ligt de toekomst van mobiliteit in het aanbieden van een breed scala aan mobiliteitsopties. Het bedrijf lanceerde onlangs Sixt+, een shortleasevorm waarbij consumenten voor 30 dagen een auto kunnen huren. Hiermee wil het inspelen op de vraag van consumenten naar flexibelere mobiliteit.