Laatste update:

Sander Borsten nieuwe directeur Vereniging Zakelijke Rijders

Sander Borsten. (Foto: VZR).

Sander Borsten is per direct aangesteld als nieuwe directeur van de Vereniging Zakelijke Rijders (VZR). Dat maakt de vereniging bekend in een persbericht.

Borsten is afkomstig van ANWB, waar hij de afgelopen tien jaar werkzaam was. Borsten was daar verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de franchiseformule ANWB-Rijopleidingen in Nederland. Volgens VZR-voorzitter Jan van Delft helpt de aanstelling van Borsten mee aan de “verdere professionalisering” van de organisatie.

Borsten vertelt trots te zijn. “Ik verwacht dat het belang van de vereniging nog relevanter wordt omdat de uitdagingen voor de zakelijke rijders alleen maar groter gaan worden binnen de ontwikkelingen van duurzame mobiliteit. Denk daarbij bijvoorbeeld aan, regelgeving en belastingen, verkeerscongestie, reiskostenbeheer, digitalisering en flexibiliteit in mobiliteitsbehoeften”, aldus Borsten.

Sander Borsten nieuwe directeur Vereniging Zakelijke Rijders | Fleet&Mobility


Laatste update:

Sander Borsten nieuwe directeur Vereniging Zakelijke Rijders

Sander Borsten. (Foto: VZR).

Sander Borsten is per direct aangesteld als nieuwe directeur van de Vereniging Zakelijke Rijders (VZR). Dat maakt de vereniging bekend in een persbericht.

Borsten is afkomstig van ANWB, waar hij de afgelopen tien jaar werkzaam was. Borsten was daar verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de franchiseformule ANWB-Rijopleidingen in Nederland. Volgens VZR-voorzitter Jan van Delft helpt de aanstelling van Borsten mee aan de “verdere professionalisering” van de organisatie.

Borsten vertelt trots te zijn. “Ik verwacht dat het belang van de vereniging nog relevanter wordt omdat de uitdagingen voor de zakelijke rijders alleen maar groter gaan worden binnen de ontwikkelingen van duurzame mobiliteit. Denk daarbij bijvoorbeeld aan, regelgeving en belastingen, verkeerscongestie, reiskostenbeheer, digitalisering en flexibiliteit in mobiliteitsbehoeften”, aldus Borsten.