ICT

Fleet Complete voegt parkeeroplossing Parkd toe aan platform

(Foto: Shutterstock)

Telematicabedrijf Fleet Complete heeft de parkeeroplossing van Parkd toegevoegd aan zijn platform.

Deze toepassing maakt het mogelijk voor fleetmanagers en werknemers van bedrijven om maandelijks tot 20 procent te besparen op parkeerkosten. Dat maken de bedrijven vandaag bekend.

Bedrijven die gebruik maken van de parkeeroplossing op het platform ontvangen maandelijks één parkeerrekening. Parkeersessie worden aan hand van GPS-gegevens automatisch gestart en gestopt. Administratieve handelingen zoals kilometerregistratie of parkeeradministratie behoren tot het verleden, omdat dit ook opgenomen is in het systeem. De besparing op de parkeerkosten kan men zelf berekenen via de besparingstool van Parkd.

Modules

Naast de parkeeroplossing biedt het platform van Fleet Complete meer modules die helpen om de kosten van het wagenpark te verlagen. Zo zijn er bijvoorbeeld rapportages die inzicht geven in het rijgedrag van medewerkers, het brandstofverbruik van het wagenpark en een onderhoudsmodule. Hierbij krijgt men automatisch een melding als het tijd is voor onderhoud.

Volgens Thijs Findhammer, sales director van Parkd, missen veel bedrijven het overzicht van de totale maandelijkse parkeerkosten. “We merken dat veel bedrijven niet doorhebben wat zij maandelijks uitgeven aan parkeren en dat bedrag loopt sneller op dan je denkt. Bedrijven als Eneco, Alliander, Rentokil, Stedin en Anton van Dijk maken al gebruik van onze parkeeroplossing.”

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Jeroen Vos
Fleet Complete voegt parkeeroplossing Parkd toe aan platform | Fleet&Mobility

Fleet Complete voegt parkeeroplossing Parkd toe aan platform

Jeroen Vos Jeroen Vos
(Foto: Shutterstock)

Deze toepassing maakt het mogelijk voor fleetmanagers en werknemers van bedrijven om maandelijks tot 20 procent te besparen op parkeerkosten. Dat maken de bedrijven vandaag bekend.

Bedrijven die gebruik maken van de parkeeroplossing op het platform ontvangen maandelijks één parkeerrekening. Parkeersessie worden aan hand van GPS-gegevens automatisch gestart en gestopt. Administratieve handelingen zoals kilometerregistratie of parkeeradministratie behoren tot het verleden, omdat dit ook opgenomen is in het systeem. De besparing op de parkeerkosten kan men zelf berekenen via de besparingstool van Parkd.

Modules

Naast de parkeeroplossing biedt het platform van Fleet Complete meer modules die helpen om de kosten van het wagenpark te verlagen. Zo zijn er bijvoorbeeld rapportages die inzicht geven in het rijgedrag van medewerkers, het brandstofverbruik van het wagenpark en een onderhoudsmodule. Hierbij krijgt men automatisch een melding als het tijd is voor onderhoud.

Volgens Thijs Findhammer, sales director van Parkd, missen veel bedrijven het overzicht van de totale maandelijkse parkeerkosten. “We merken dat veel bedrijven niet doorhebben wat zij maandelijks uitgeven aan parkeren en dat bedrag loopt sneller op dan je denkt. Bedrijven als Eneco, Alliander, Rentokil, Stedin en Anton van Dijk maken al gebruik van onze parkeeroplossing.”