Inkoopmanagement

Laatste update:

Van Iersel volgt Naaykens op als manager business sales Volvo

Tijmen van Iersel gaat naar Volvo. (Foto: Volvo Car Nederland)

Van Iersel moet de aanwezigheid van Volvo op de zakelijke markt verder versterken.

Volvo Car Nederland heeft Tijmen van Iersel (45) benoemd tot manager business sales. Hij start op 15 april. Dat maakt Volvo Car Nederland vandaag bekend. Van Iersel was hiervoor werkzaam als manager fleet, lease en rent bij Jaguar Land Rover Nederland en heeft ook ervaring bij dealerbedrijven en verhuurmaatschappijen. Hij wordt bij Volvo Nederland verantwoordelijk voor de zakelijke verkoop en volgt Léon Naaykens, op die na 25 jaar afscheid neemt bij de importeur.

“We hebben een sterke positie in de zakelijke markt, die we met onze dealers hebben opgebouwd. Het is nu zaak om die verder uit te breiden”, aldus Frits Giesbers, verkoopdirecteur Volvo Car Nederland.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Maarten
Van Iersel volgt Naaykens op als manager business sales Volvo | Fleet&Mobility

Van Iersel volgt Naaykens op als manager business sales Volvo

Maarten Maarten
• Laatste update:
Tijmen van Iersel gaat naar Volvo. (Foto: Volvo Car Nederland)

Volvo Car Nederland heeft Tijmen van Iersel (45) benoemd tot manager business sales. Hij start op 15 april. Dat maakt Volvo Car Nederland vandaag bekend. Van Iersel was hiervoor werkzaam als manager fleet, lease en rent bij Jaguar Land Rover Nederland en heeft ook ervaring bij dealerbedrijven en verhuurmaatschappijen. Hij wordt bij Volvo Nederland verantwoordelijk voor de zakelijke verkoop en volgt Léon Naaykens, op die na 25 jaar afscheid neemt bij de importeur.

“We hebben een sterke positie in de zakelijke markt, die we met onze dealers hebben opgebouwd. Het is nu zaak om die verder uit te breiden”, aldus Frits Giesbers, verkoopdirecteur Volvo Car Nederland.