Leasing en verhuur

Laatste update:

Multilease completeert Business Compleet

Multilease is met ingang van deze maand kennispartner op het gebied van mobiliteit van de online portal Business Compleet. De informatiesite, gericht op mkb’ers, heeft zo`n 1,3 miljoen unieke bezoekers per jaar.

Naast informatie gaat Multilease ook workshops geven aan ondernemers die verbonden zijn aan het platform. Andere kennispartners zijn onder andere de ANWB, Nuon, Arag Rechtsbijstand en RVO (Agentschap NL).

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Multilease completeert Business Compleet | Fleet&Mobility

Multilease completeert Business Compleet

Redactie Redactie
• Laatste update:

Naast informatie gaat Multilease ook workshops geven aan ondernemers die verbonden zijn aan het platform. Andere kennispartners zijn onder andere de ANWB, Nuon, Arag Rechtsbijstand en RVO (Agentschap NL).