Leasing en verhuur

Laatste update:

Jaguar Land Rover en ALD lanceren leaselabel

Jaguar Land Rover heeft het nieuwe label Fleet & Business Leasing geïntroduceerd. Onder dit label valt operational lease voor de zakelijke markt. Daarvoor werkt de importeur samen met leasemaatschappij ALD Automotive.

Jaguar- en Land Rover-dealers kunnen dit label nu aan hun zakelijke klanten aanbieden. De introductie valt niet geheel toevallig samen met de introductie van een aantal nieuwe modellen die naar eigen zeggen voor de zakelijke markt interessant zijn. Marc Bienemann, algemeen directeur van Jaguar Land Rover Benelux, meent dat het nieuwe label ondernemers vertrouwd maakt met het modellenaanbod van de merken. “En de leasepartner die ‘full service’ toevoegt aan ons dealernetwerk.”

Carel Bal is regionaal directeur van ALD Automotive en is ook enthousiast over de samenwerking. “Het gaat om een internationale partnership in acht landen, voortvloeiend uit onze wereldwijde strategie van universele en merkgebonden leaseactiviteiten.”

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Jaguar Land Rover en ALD lanceren leaselabel | Fleet&Mobility

Jaguar Land Rover en ALD lanceren leaselabel

Redactie Redactie
• Laatste update:

Jaguar- en Land Rover-dealers kunnen dit label nu aan hun zakelijke klanten aanbieden. De introductie valt niet geheel toevallig samen met de introductie van een aantal nieuwe modellen die naar eigen zeggen voor de zakelijke markt interessant zijn. Marc Bienemann, algemeen directeur van Jaguar Land Rover Benelux, meent dat het nieuwe label ondernemers vertrouwd maakt met het modellenaanbod van de merken. “En de leasepartner die ‘full service’ toevoegt aan ons dealernetwerk.”

Carel Bal is regionaal directeur van ALD Automotive en is ook enthousiast over de samenwerking. “Het gaat om een internationale partnership in acht landen, voortvloeiend uit onze wereldwijde strategie van universele en merkgebonden leaseactiviteiten.”