Leasing en verhuur

Laatste update:

Autogarantveiling biedt auto’s aan voor einde contract

Op de nieuwe veilingsite voor consumenten, Autogarantveiling.nl, worden leaseauto’s aangeboden al maanden voordat ze uit contract lopen. “Wij verzorgen ook de opslag en werken met een doorlooptijd van twaalf dagen”, aldus Frank Kamminga, die directeur wordt van het veilinghuis.

De site richt zich op verkoop van jonggebruikte occasions tussen de 0 en 5 jaar oud aan particulieren. Acht leasemaatschappijen en zestig dealers hebben zich bij de veilingsite aangesloten.

De startprijs voor de auto`s op de nieuwe veilingsite ligt gemiddeld 15 procent onder de richtprijs van de ANWB Koerslijst. De autobedrijven zouden dan ook niet bij naam genoemd willen worden omdat de prijzen op de site veel lager liggen dan waarvoor de auto`s via de conventionele kanalen worden aangeboden.

Lees meer op Automotive Management.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Autogarantveiling biedt auto’s aan voor einde contract | Fleet&Mobility

Autogarantveiling biedt auto’s aan voor einde contract

Redactie Redactie
• Laatste update:

De site richt zich op verkoop van jonggebruikte occasions tussen de 0 en 5 jaar oud aan particulieren. Acht leasemaatschappijen en zestig dealers hebben zich bij de veilingsite aangesloten.

De startprijs voor de auto`s op de nieuwe veilingsite ligt gemiddeld 15 procent onder de richtprijs van de ANWB Koerslijst. De autobedrijven zouden dan ook niet bij naam genoemd willen worden omdat de prijzen op de site veel lager liggen dan waarvoor de auto`s via de conventionele kanalen worden aangeboden.

Lees meer op Automotive Management.