Leasing en verhuur

Laatste update:

Ex-leaseauto`s Noordlease naar Fleetselect

Noordlease veilt vanaf komende week de helft van de ex-leaseauto’s via Fleetselect/BCA. Voor de andere helft blijven de veilingafspraken met Autorola in stand.

Dat meldt Fleetselect vandaag in een persbericht.

Uit een tender kwam Fleetselect/BCA als beste naar voren. Noordlease-directeur Gert Veenstra legt uit dat zij een innovatieve partner zochten die zich ook op de internationale markt bevindt. “En we willen dat alle auto’s zonder limiet worden geveild en direct worden gegund aan de hoogste bieder. Fleetselect kan deze wijze standaard voor ons uitvoeren. De ene week veilen we bij Fleetselect, de andere week bij Autorola.”

Veenstra wil niet kwijt wie de vorige tweede remarketingpartner van Noordlease was, maar in de Automotive Lease Top 27 van vorig jaar is te lezen dat de leasemaatschappij in ieder geval toen nog met Cars on the Web werkte.

Op de foto v.l.n.r.: Victor Veer (Fleetselect), Mark Feddes (Noordlease), Tony Vrijsen (BCA) en André de Vries (Noordlease).

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Ex-leaseauto`s Noordlease naar Fleetselect | Fleet&Mobility

Ex-leaseauto`s Noordlease naar Fleetselect

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Fleetselect vandaag in een persbericht.

Uit een tender kwam Fleetselect/BCA als beste naar voren. Noordlease-directeur Gert Veenstra legt uit dat zij een innovatieve partner zochten die zich ook op de internationale markt bevindt. “En we willen dat alle auto’s zonder limiet worden geveild en direct worden gegund aan de hoogste bieder. Fleetselect kan deze wijze standaard voor ons uitvoeren. De ene week veilen we bij Fleetselect, de andere week bij Autorola.”

Veenstra wil niet kwijt wie de vorige tweede remarketingpartner van Noordlease was, maar in de Automotive Lease Top 27 van vorig jaar is te lezen dat de leasemaatschappij in ieder geval toen nog met Cars on the Web werkte.

Op de foto v.l.n.r.: Victor Veer (Fleetselect), Mark Feddes (Noordlease), Tony Vrijsen (BCA) en André de Vries (Noordlease).