Leasing en verhuur

Laatste update:

Nieuwe taxi-app Ugo wordt goedkoper dan Uber

Taxidienst Transvision en online taxi service Drive Ugo lanceren een taxi-app waarmee in heel Nederland taxi’s on demand en vooruit besteld kunnen worden. In september moet de app landelijk live zijn.

Dat meldt RTL Nieuws.

De bedrijven willen daarmee ‘korte metten maken’ met de verschillende apps voor verschillende steden en een landelijke oplossing bieden. Tegen RTL zegt Mark Stephan van Drive Ugo dat zij onder de prijs van Uber gaan zitten. Om zo goedkoop mogelijk te zijn, gaat Drive Ugo ook werken met dal- en piekuren.

Transvision heeft in Nederland 5.000 taxi’s rijden en Drive Ugo heeft kennis van technologie en marketing. In de Ugo-app kun je zien hoe lang het duurt voordat de taxi komt, hoeveel tijd je rit kost, wie je chauffeur is en het kenteken van de taxi die voor komt rijden.

In Amsterdam heb je bijvoorbeeld de app Taxify en Uber opereert in diverse grote steden. 

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Nieuwe taxi-app Ugo wordt goedkoper dan Uber | Fleet&Mobility

Nieuwe taxi-app Ugo wordt goedkoper dan Uber

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt RTL Nieuws.

De bedrijven willen daarmee ‘korte metten maken’ met de verschillende apps voor verschillende steden en een landelijke oplossing bieden. Tegen RTL zegt Mark Stephan van Drive Ugo dat zij onder de prijs van Uber gaan zitten. Om zo goedkoop mogelijk te zijn, gaat Drive Ugo ook werken met dal- en piekuren.

Transvision heeft in Nederland 5.000 taxi’s rijden en Drive Ugo heeft kennis van technologie en marketing. In de Ugo-app kun je zien hoe lang het duurt voordat de taxi komt, hoeveel tijd je rit kost, wie je chauffeur is en het kenteken van de taxi die voor komt rijden.

In Amsterdam heb je bijvoorbeeld de app Taxify en Uber opereert in diverse grote steden.