Leasing en verhuur

Laatste update:

Christian Lindskov Alsø (ISS) International fleetmanager o/t Year

Christian Lindskov Alsø (foto), hoofd fleetmanagement en procurement bij facilitair dienstverlener ISS World Services, is benoemd tot International Fleetmanager of the Year 2015 in de categorie Large Fleet. Hij ontving de prijs gisteravond tijdens een galadiner uit handen van Hans-Georg Lutz, senior manager international corporate sales bij Mercedes-Benz Cars. 

De prijs is een initiatief van het internationale fleetmagazine Fleet Europe en wordt jaarlijks utigereikt tijdens het Fleet Europe Forum, dat dit jaar in Rome werd gehouden. Het Fleet Europe Forum behaalde dit jaar met 750 deelnemers, waaronder leasemaatschappijen, autofabrikanten, fleetmanagers en dienstverleners, een record. Vorig jaar vond het evenement plaats in Hamburg.

Medium fleet
Voor het eerst was er een verdeling gemaakt tussen middelgrote en grote vloten. In de categorie medium fleet wonnen Montse Empez Vidal en Liusa Amate Comesaña, respectievelijk inkoopmanager en fleetmanager bij inspectiebedrijf Applus. Zij ontvingen de award uit handen van Adrian Porter, fleet- en remarketingdirecteur bij Hyundai Motor Europe. Applus heeft een vloot van 4.600 auto’s wereldwijd. De fleetmanagers werden geroemd om de succesvolle implementatie van een managementinformatie system om de afspraken met OEM’s en leasemaatschappijen en controleren.

Lindskov Alsø beheert een international vloot van 20 duizend auto’s in 33 landen. “Veiligheid staat bij ISS boven alles, en Lindskov Also is erin geslaagd om die veiligheid in een Driver Handbook te borgen” aldus de jury. “Ook stuurt hij op het inzetten van innovatieve auto’s en weet hij de total cost of ownership lag te houden.”

Jean Zermati, fleetmanager van Orange, ging met de meeste prijzen naar huis. Hij won de eerste prijs in de categorieën Innovation, Mobility en Green. Op de website van de organisator vindt u alle winnaars.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Christian Lindskov Alsø (ISS) International fleetmanager o/t Year | Fleet&Mobility

Christian Lindskov Alsø (ISS) International fleetmanager o/t Year

Redactie Redactie
• Laatste update:

De prijs is een initiatief van het internationale fleetmagazine Fleet Europe en wordt jaarlijks utigereikt tijdens het Fleet Europe Forum, dat dit jaar in Rome werd gehouden. Het Fleet Europe Forum behaalde dit jaar met 750 deelnemers, waaronder leasemaatschappijen, autofabrikanten, fleetmanagers en dienstverleners, een record. Vorig jaar vond het evenement plaats in Hamburg.

Medium fleet
Voor het eerst was er een verdeling gemaakt tussen middelgrote en grote vloten. In de categorie medium fleet wonnen Montse Empez Vidal en Liusa Amate Comesaña, respectievelijk inkoopmanager en fleetmanager bij inspectiebedrijf Applus. Zij ontvingen de award uit handen van Adrian Porter, fleet- en remarketingdirecteur bij Hyundai Motor Europe. Applus heeft een vloot van 4.600 auto’s wereldwijd. De fleetmanagers werden geroemd om de succesvolle implementatie van een managementinformatie system om de afspraken met OEM’s en leasemaatschappijen en controleren.

Lindskov Alsø beheert een international vloot van 20 duizend auto’s in 33 landen. “Veiligheid staat bij ISS boven alles, en Lindskov Also is erin geslaagd om die veiligheid in een Driver Handbook te borgen” aldus de jury. “Ook stuurt hij op het inzetten van innovatieve auto’s en weet hij de total cost of ownership lag te houden.”

Jean Zermati, fleetmanager van Orange, ging met de meeste prijzen naar huis. Hij won de eerste prijs in de categorieën Innovation, Mobility en Green. Op de website van de organisator vindt u alle winnaars.