Leasing en verhuur

Laatste update:

Lease-‘m-zelf-Hyundai bij Gamma

Hyundai en Leaseplan lanceren een private leaseactie in samenwerking met bouwmarktketen Gamma. Komende week, van 21 tot en met 28 maart, wordt de Hyundai i10 bij alle 165 bouwmarkten aangeboden in de lease vanaf 149 euro per maand.

Dat meldt Leaseplan.

Bij die prijs gaat het om een contract voor zestig maanden – vijf jaar – en 10 duizend kilometer per jaar. De actieprijs ligt nog zestig à zeventig euro lager dan de normale private leaseprijs voor het model. Mike Belinfante, pr-manager bij Hyundai, vertelt dat het gaat om eenzelfde samenwerking als vorig jaar met Albert Heijn. “De aflevering, het onderhoud en schadeherstel vindt plaats bij onze dealers.” Leaseplan heeft de auto’s gekocht bij Hyundai Nederland. Er worden geen uitspraken gedaan over het aantal auto’s en contracten.

Lokale Hyundai-dealers zijn in de actieweek aanwezig in de Gamma om klanten te informeren. Leaseplan benadrukt dat het aanbod volgens de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease is. Fleet&Mobility onderzocht de belangrijkste twistpunten van het keurmerk.

Behalve de ‘standaard’-uitvoering is er ook een comfortuitvoering te leasen vanaf 179 euro per maand. Dan zit er airconditioning en cruise control bij.

Hyundai heeft ook de zakelijke lease-activiteiten ondergebracht bij Leaseplan

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Lease-‘m-zelf-Hyundai bij Gamma | Fleet&Mobility

Lease-‘m-zelf-Hyundai bij Gamma

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Leaseplan.

Bij die prijs gaat het om een contract voor zestig maanden – vijf jaar – en 10 duizend kilometer per jaar. De actieprijs ligt nog zestig à zeventig euro lager dan de normale private leaseprijs voor het model. Mike Belinfante, pr-manager bij Hyundai, vertelt dat het gaat om eenzelfde samenwerking als vorig jaar met Albert Heijn. “De aflevering, het onderhoud en schadeherstel vindt plaats bij onze dealers.” Leaseplan heeft de auto’s gekocht bij Hyundai Nederland. Er worden geen uitspraken gedaan over het aantal auto’s en contracten.

Lokale Hyundai-dealers zijn in de actieweek aanwezig in de Gamma om klanten te informeren. Leaseplan benadrukt dat het aanbod volgens de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease is. Fleet&Mobility onderzocht de belangrijkste twistpunten van het keurmerk.

Behalve de ‘standaard’-uitvoering is er ook een comfortuitvoering te leasen vanaf 179 euro per maand. Dan zit er airconditioning en cruise control bij.

Hyundai heeft ook de zakelijke lease-activiteiten ondergebracht bij Leaseplan