Leasing en verhuur

Laatste update:

Athlon werkt aan EV-deelplatform

Athlon Car Lease werkt samen met de start-up P33 aan een deelplatform voor EV’s. Door elektrische auto’s flexibel in te zetten, zijn er veel minder auto’s nodig, aldus de leasemaatschappij.

Dat meldt Athlon vandaag.

P33 ontwikkelt nieuwe mobiliteitsoplossingen, gebaseerd op het intensief gebruik van elektrische auto’s. Het initiatief komt van studenten van de Technische Universiteit die met succes hebben deelgenomen aan de TU/ecomotive Challenge. Hier zijn de ideeën ontstaan om met mobiliteitsoplossingen te komen die flexibel zijn, maar wel veel goedkoper en beter voor de omgeving.

“We zien drie trends; diensten in plaats van producten, elektrisch rijden en open innovatie. Op basis van die drie trends ontwikkelen wij een nieuw mobiliteitsconcept”, aldus Steven Nelemans, één van de oprichters en ceo van P33.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Athlon werkt aan EV-deelplatform | Fleet&Mobility

Athlon werkt aan EV-deelplatform

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Athlon vandaag.

P33 ontwikkelt nieuwe mobiliteitsoplossingen, gebaseerd op het intensief gebruik van elektrische auto’s. Het initiatief komt van studenten van de Technische Universiteit die met succes hebben deelgenomen aan de TU/ecomotive Challenge. Hier zijn de ideeën ontstaan om met mobiliteitsoplossingen te komen die flexibel zijn, maar wel veel goedkoper en beter voor de omgeving.

“We zien drie trends; diensten in plaats van producten, elektrisch rijden en open innovatie. Op basis van die drie trends ontwikkelen wij een nieuw mobiliteitsconcept”, aldus Steven Nelemans, één van de oprichters en ceo van P33.