Leasing en verhuur

Laatste update:

Europese samenwerking Uber en Leaseplan

Pierre-Dimitri Gore-Coty, head of EMEA bij Uber en Leaseplan Corporation-ceo Tex Gunning bekachtigen de samenwerking.

Uber-rijders kunnen in 23 landen bij Leaseplan een full operational leasecontract afsluiten. In Nederland bestond deze samenwerking al.

Dat meldt Leaseplan vandaag. Het bedrijf wil niet zeggen hoeveel leasecontracten er in Nederland zijn afgesloten door Uber-rijders. De samenwerking in Nederland loopt sinds november vorig jaar. Uber-chauffeurs kunnen daarbij een occasion leasen. Er hoeft geen borg betaald te worden, en in de eerste zes maanden kan het leasecontract dagelijks en zonder boete worden opgezegd.

Stopzetten

Vandaag werd bekend dat Uber zijn testproject met zelfrijdende auto’s voor onbepaalde tijd staakt na een ongeluk dit weekend. Volgens de politie lijkt het ongeluk de schuld van de bestuurder van het andere voertuig, melden internationale media. Uber wacht de resultaten van het onderzoek af alvorens het een besluit neemt over voortzetting van de testen. 

Europese samenwerking Uber en Leaseplan | Fleet&Mobility

Europese samenwerking Uber en Leaseplan

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Pierre-Dimitri Gore-Coty, head of EMEA bij Uber en Leaseplan Corporation-ceo Tex Gunning bekachtigen de samenwerking.

Dat meldt Leaseplan vandaag. Het bedrijf wil niet zeggen hoeveel leasecontracten er in Nederland zijn afgesloten door Uber-rijders. De samenwerking in Nederland loopt sinds november vorig jaar. Uber-chauffeurs kunnen daarbij een occasion leasen. Er hoeft geen borg betaald te worden, en in de eerste zes maanden kan het leasecontract dagelijks en zonder boete worden opgezegd.

Stopzetten

Vandaag werd bekend dat Uber zijn testproject met zelfrijdende auto’s voor onbepaalde tijd staakt na een ongeluk dit weekend. Volgens de politie lijkt het ongeluk de schuld van de bestuurder van het andere voertuig, melden internationale media. Uber wacht de resultaten van het onderzoek af alvorens het een besluit neemt over voortzetting van de testen.