Leasing en verhuur

Laatste update:

Nieuw logo voor Leaseplan

Na nieuwe aandeelhouders en nieuw management heeft Leaseplan Corporation nu ook een nieuwe corporate identity.

Die komt in de eerste plaats tot uiting in een nieuw logo. Volgens het jaarverslag van Leaseplan illustreert dat zowel de huidige propositie als toekomstige oplossingen. Ook is de nieuwe corporate identity de vlag waaronder het bedrijf de nieuwe strategie ‘The Power of One Leaseplan’ gaat ontvouwen. Onder het nieuwe management wil Leaseplan de multilokale organisatie omvormen tot een meer coherente, centraal georganiseerde groep.

In de afgelopen periode vonden er een groot aantal managementwisselingen plaats bij het bedrijf, zowel nationaal als internationaal.

Nieuw logo voor Leaseplan | Fleet&Mobility

Nieuw logo voor Leaseplan

Sjoerd van der Linden Sjoerd van der Linden
• Laatste update:

Die komt in de eerste plaats tot uiting in een nieuw logo. Volgens het jaarverslag van Leaseplan illustreert dat zowel de huidige propositie als toekomstige oplossingen. Ook is de nieuwe corporate identity de vlag waaronder het bedrijf de nieuwe strategie ‘The Power of One Leaseplan’ gaat ontvouwen. Onder het nieuwe management wil Leaseplan de multilokale organisatie omvormen tot een meer coherente, centraal georganiseerde groep.

In de afgelopen periode vonden er een groot aantal managementwisselingen plaats bij het bedrijf, zowel nationaal als internationaal.