Leasing en verhuur

Laatste update:

Arval nieuwe leasepartner voor Opel

Opel gaat in zee met Arval.

Voor zijn leaseactiviteiten gaat Opel samenwerken met Arval in plaats van ALD.

Importeur Opel Nederland start een samenwerking met Arval voor zijn private en operational leaseactiviteiten. Dat bevestigt woordvoerder Jeroen Maas van Opel Nederland desgevraagd aan vakblad Automotive. Opel deed voor zijn leasetak tot nu toe zaken met ALD als financier.

De zakelijke leaseactiviteiten van Opel worden volgend jaar onder het label Free2Move gehangen, evenals de b2b-leaseactiviteiten van de andere PSA-dochters. Arval faciliteert deze leaseactiviteiten. Arval is een dochtermaatschappij van BNP Paribas, dat mede de overname van Opel door PSA heeft gefinancierd. De huidige contracten worden nog wel door ALD afgehandeld.

Arval nieuwe leasepartner voor Opel | Fleet&Mobility

Arval nieuwe leasepartner voor Opel

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Opel gaat in zee met Arval.

Importeur Opel Nederland start een samenwerking met Arval voor zijn private en operational leaseactiviteiten. Dat bevestigt woordvoerder Jeroen Maas van Opel Nederland desgevraagd aan vakblad Automotive. Opel deed voor zijn leasetak tot nu toe zaken met ALD als financier.

De zakelijke leaseactiviteiten van Opel worden volgend jaar onder het label Free2Move gehangen, evenals de b2b-leaseactiviteiten van de andere PSA-dochters. Arval faciliteert deze leaseactiviteiten. Arval is een dochtermaatschappij van BNP Paribas, dat mede de overname van Opel door PSA heeft gefinancierd. De huidige contracten worden nog wel door ALD afgehandeld.