Leasing en verhuur

Laatste update:

Carnext sluit vestiging Hengelo en breidt Zwolle uit

Carnext is Leaseplans verkoopkanaal aan consumenten.

De combinatie van twee delivery stores zou de efficiency bevorderen. 

Carnext, het concept waarmee Leaseplan leaseauto’s rechtstreeks aan consumenten verkoopt, heeft de vestiging in Hengelo op 1 januari gesloten en de vestiging in Zwolle met 950 vierkante meter vergroot. Dat meldt de Leaseplan-dochter in een persbericht. Carnext is het Europese online platform dat Leaseplan gebruikt om de meest aantrekkelijke ex-leasewagens aan consumenten te verkopen.

In Zwolle is het pand voorzien van een nieuw parkeerdek. De medewerkers van de vestiging in Hengelo zijn inmiddels in Zwolle aan de slag gegaan. Ferry Weijers, director remarketing & rental van Leaseplan Nederland, legt uit waarom de sluiting van Hengelo noodzakelijk was. “Door over te gaan naar één ruimere en meer centraal gelegen vestiging kunnen we onze logistieke processen efficiënter organiseren en onze klanten beter bedienen.” 

Carnext heeft in Nederland naast de delivery store in Zwolle nog drie vestigingen in Breukelen, Veghel en Moordrecht.

Carnext sluit vestiging Hengelo en breidt Zwolle uit | Fleet&Mobility

Carnext sluit vestiging Hengelo en breidt Zwolle uit

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Carnext is Leaseplans verkoopkanaal aan consumenten.

Carnext, het concept waarmee Leaseplan leaseauto’s rechtstreeks aan consumenten verkoopt, heeft de vestiging in Hengelo op 1 januari gesloten en de vestiging in Zwolle met 950 vierkante meter vergroot. Dat meldt de Leaseplan-dochter in een persbericht. Carnext is het Europese online platform dat Leaseplan gebruikt om de meest aantrekkelijke ex-leasewagens aan consumenten te verkopen.

In Zwolle is het pand voorzien van een nieuw parkeerdek. De medewerkers van de vestiging in Hengelo zijn inmiddels in Zwolle aan de slag gegaan. Ferry Weijers, director remarketing & rental van Leaseplan Nederland, legt uit waarom de sluiting van Hengelo noodzakelijk was. “Door over te gaan naar één ruimere en meer centraal gelegen vestiging kunnen we onze logistieke processen efficiënter organiseren en onze klanten beter bedienen.” 

Carnext heeft in Nederland naast de delivery store in Zwolle nog drie vestigingen in Breukelen, Veghel en Moordrecht.