Leasing en verhuur

Laatste update:

Arval noteert 8 procent groei in 2018

Foto: Shutterstock

Het wagenpark groeide met 8,2 procent.

Vorig jaar groeide de vloot van Arval met 8,2 procent tot 1,19 miljoen auto’s. Het aantal bestelde auto’s steeg met 9 procent (353.302 auto’s). De groei wordt voor een groot deel veroorzaakt door private lease: de particuliere leasevloot is ten opzichte van 2017 met 45 procent gegroeid. Arval is actief in 29 landen en telt ongeveer zevenduizend werknemers. Arval staat op nummer 7 in de Automotive Leasemaatschappij top 60

In Nederland was de groei 9 procent. Liam Donnelly, general manager van Arval Nederland, is verheugd over de prestaties. “Elk van de Nederlandse bedrijfssegmenten heeft in 2018 een aanzienlijke groei laten zien.” Eerder maakten ook ALD Automotive en Leaseplan al bekend te zijn gegroeid.

Arval heeft nog geen financiële resultaten bekendgemaakt. 

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Maarten
Arval noteert 8 procent groei in 2018 | Fleet&Mobility

Arval noteert 8 procent groei in 2018

Maarten Maarten
• Laatste update:
Foto: Shutterstock

Vorig jaar groeide de vloot van Arval met 8,2 procent tot 1,19 miljoen auto’s. Het aantal bestelde auto’s steeg met 9 procent (353.302 auto’s). De groei wordt voor een groot deel veroorzaakt door private lease: de particuliere leasevloot is ten opzichte van 2017 met 45 procent gegroeid. Arval is actief in 29 landen en telt ongeveer zevenduizend werknemers. Arval staat op nummer 7 in de Automotive Leasemaatschappij top 60

In Nederland was de groei 9 procent. Liam Donnelly, general manager van Arval Nederland, is verheugd over de prestaties. “Elk van de Nederlandse bedrijfssegmenten heeft in 2018 een aanzienlijke groei laten zien.” Eerder maakten ook ALD Automotive en Leaseplan al bekend te zijn gegroeid.

Arval heeft nog geen financiële resultaten bekendgemaakt.