Leasing en verhuur

Laatste update:

Arval komt met keuzehulp voor private lease

De keuzehulp selecteert diverse geschikte auto's

Na het invoeren van diverse randvoorwaarden krijgt de consument een overzicht van de auto’s die geschikt zijn en welke private leasecontracten daarbij zijn af te sluiten.

Arval introduceert de private lease keuzehulp voor particulieren die nog geen keuze hebben gemaakt uit het aanbod van auto’s in de webshop. Na het beantwoorden van vragen omtrent de behoefte aan ruimte (voorin, achterin), het brandstofverbruik, de kleur en de uitstraling van de auto, krijgt de klant diverse opties voorgeschoteld. Arval staat op de 7e plaats in de Leasemaatschappij Top 60.

Het proces van de webwinkel is volledig gedigitaliseerd, inclusief snelle online (goed)keuring, papierloze contracten en een digitale handtekening. Door deze invulling wordt de keuze voor een leaseauto vergemakkelijkt, stelt Arval.

De keuzehulp is al beschikbaar voor de Nederlandstalige markt. Het is de bedoeling om het programma in de loop van 2019 in verschillende andere Europese landen te introduceren, meldt Arval. De leasemaatschappij opende onlangs nog een experience center waar alle diensten en producten aan de klanten worden getoond. 

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Maarten
Arval komt met keuzehulp voor private lease | Fleet&Mobility

Arval komt met keuzehulp voor private lease

Maarten Maarten
• Laatste update:
De keuzehulp selecteert diverse geschikte auto's

Arval introduceert de private lease keuzehulp voor particulieren die nog geen keuze hebben gemaakt uit het aanbod van auto’s in de webshop. Na het beantwoorden van vragen omtrent de behoefte aan ruimte (voorin, achterin), het brandstofverbruik, de kleur en de uitstraling van de auto, krijgt de klant diverse opties voorgeschoteld. Arval staat op de 7e plaats in de Leasemaatschappij Top 60.

Het proces van de webwinkel is volledig gedigitaliseerd, inclusief snelle online (goed)keuring, papierloze contracten en een digitale handtekening. Door deze invulling wordt de keuze voor een leaseauto vergemakkelijkt, stelt Arval.

De keuzehulp is al beschikbaar voor de Nederlandstalige markt. Het is de bedoeling om het programma in de loop van 2019 in verschillende andere Europese landen te introduceren, meldt Arval. De leasemaatschappij opende onlangs nog een experience center waar alle diensten en producten aan de klanten worden getoond.