Leasing en verhuur

Laatste update:

Toyota levert 400 Proaces Electric aan DHL Parcel

Foto: Toyota

DHL Parcel heeft de eerste exemplaren van zijn 400 bestelde Toyota’s Proace Electric in ontvangst genomen

De pakketbezorger – onderdeel van Deutsche Post DHL, ’s werelds grootste post- en logistieke bedrijf – krijgt uiterlijk half oktober alle 400 exemplaren van de batterij-elektrische Toyota bedrijfswagen overhandigd. DHL heeft hiermee in Nederland in totaal 1.400 elektrische voertuigen rijden.

De batterij-elektrische bedrijfswagen van Toyota is bestemd voor de pakketbezorgers van DHL Parcel en wordt ingezet voor de laatste kilometers van de bezorging vanuit de DHL CityHubs. Deze zijn in Nederland te vinden op 140 plekken aan de rand van stedelijke gebieden. Vanuit elke CityHub rijden de Toyota’s Proace Electric ritten waarbij ze 100 tot 200 adressen aandoen.

Toyota levert 400 Proaces Electric aan DHL Parcel | Fleet&Mobility

Toyota levert 400 Proaces Electric aan DHL Parcel

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Foto: Toyota

De pakketbezorger – onderdeel van Deutsche Post DHL, ’s werelds grootste post- en logistieke bedrijf – krijgt uiterlijk half oktober alle 400 exemplaren van de batterij-elektrische Toyota bedrijfswagen overhandigd. DHL heeft hiermee in Nederland in totaal 1.400 elektrische voertuigen rijden.

De batterij-elektrische bedrijfswagen van Toyota is bestemd voor de pakketbezorgers van DHL Parcel en wordt ingezet voor de laatste kilometers van de bezorging vanuit de DHL CityHubs. Deze zijn in Nederland te vinden op 140 plekken aan de rand van stedelijke gebieden. Vanuit elke CityHub rijden de Toyota’s Proace Electric ritten waarbij ze 100 tot 200 adressen aandoen.