Overig

Laatste update:

Flexplekken hinderen kantoormedewerkers

De ideale werkplek heeft een goed bereikbare locatie, een goed imago en voldoende parkeerplekken. Het Nieuwe Werken is voor velen nog even wennen want van de medewerkers met een flexplek wil 40% weer een vaste werkplek en slechts 29% is tevreden met de flexplek. Het opnieuw instellen van de bureaustoel en het verplaatsen van spullen levert de meeste weerstand op.

Colliers International onderzocht samen met USP marketing Consultancy en PropertyNL de wensen van 600 kantoormedewerkers in Nederland. Van de in totaal 1,5 miljoen kantoormedewerkers in ons land heeft het merendeel nog een vaste werkplek en ze willen deze in de toekomst ook graag behouden, zeggen de onderzoekers.

Lees hier het onderzoek `Office review 2014`

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Flexplekken hinderen kantoormedewerkers | Fleet&Mobility

Flexplekken hinderen kantoormedewerkers

Redactie Redactie
• Laatste update:

Colliers International onderzocht samen met USP marketing Consultancy en PropertyNL de wensen van 600 kantoormedewerkers in Nederland. Van de in totaal 1,5 miljoen kantoormedewerkers in ons land heeft het merendeel nog een vaste werkplek en ze willen deze in de toekomst ook graag behouden, zeggen de onderzoekers.

Lees hier het onderzoek `Office review 2014`