Personenauto's

Laatste update:

Kennisbank voor werkgevers over slim reisgedrag gelanceerd

De kennisbank Slimmeropweg.nl is deze week gelanceerd om werkgevers te informeren over slim werken en slim reizen. Werkgevers vinden er bijvoorbeeld stappenplannen voor het stimuleren van fietsen in het woon-werkverkeer, het reizen buiten de spits of het oplossen van parkeerproblemen.

Als voorbeelden worden praktijkcases gebruikt. De kennisbank is een initiatief van advies- en communicatiebureau &Morgen.

Via regiopagina’s worden bedrijven geïnformeerd over regionale en lokale initiatieven op het gebied van slimmer reizen en werken. Dat kunnen projecten, acties en kortingen zijn. Maar ook nieuws rondom het onderwerp is te vinden op de kennisbank die bedrijven wil stimuleren slimmer te reizen naar en tijdens het werk om op die manier duurzamer te ondernemen, de bereikbaarheid te vergroten, maar ook te besparen op huisvesting- en reiskosten.
 

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Kennisbank voor werkgevers over slim reisgedrag gelanceerd | Fleet&Mobility

Kennisbank voor werkgevers over slim reisgedrag gelanceerd

Redactie Redactie
• Laatste update:

Als voorbeelden worden praktijkcases gebruikt. De kennisbank is een initiatief van advies- en communicatiebureau &Morgen.

Via regiopagina’s worden bedrijven geïnformeerd over regionale en lokale initiatieven op het gebied van slimmer reizen en werken. Dat kunnen projecten, acties en kortingen zijn. Maar ook nieuws rondom het onderwerp is te vinden op de kennisbank die bedrijven wil stimuleren slimmer te reizen naar en tijdens het werk om op die manier duurzamer te ondernemen, de bereikbaarheid te vergroten, maar ook te besparen op huisvesting- en reiskosten.