Overig

Laatste update:

Fabrikanten leveren niet op tijd, taxisubsidie verlengd

De subsidie op het inbouwen van boordcomputers in taxi’s is verlengd tot 22 augustus 2014. Omdat de levering van fabrikanten vaak langer duurde dan verwacht is de sluitingsdatum ruim 1,5 maand opgeschoven. Dat heeft staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu, Wilma Mansveld, bekend gemaakt.

Via de ‘Tijdelijke regeling subsidie boordcomputer taxi’ wordt 600 euro subsidie per taxi verstrekt. Een voorwaarde is dat het systeem voor 22 augustus wordt geactiveerd en de subsidieaanvraag voor 1 september 2014 binnen is. Alle taxiprofessionals die een tijdige bestelling kunnen aantonen, kunnen zich tussen 1 juli en 1 september beroepen op overmacht, omdat de fabrikant later levert dan gepland.

De ingangsdatum waarop de boordcomputer verplicht wordt in taxi’s blijft wel staan op 1 februari 2015. 

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Fabrikanten leveren niet op tijd, taxisubsidie verlengd | Fleet&Mobility

Fabrikanten leveren niet op tijd, taxisubsidie verlengd

Redactie Redactie
• Laatste update:

Via de ‘Tijdelijke regeling subsidie boordcomputer taxi’ wordt 600 euro subsidie per taxi verstrekt. Een voorwaarde is dat het systeem voor 22 augustus wordt geactiveerd en de subsidieaanvraag voor 1 september 2014 binnen is. Alle taxiprofessionals die een tijdige bestelling kunnen aantonen, kunnen zich tussen 1 juli en 1 september beroepen op overmacht, omdat de fabrikant later levert dan gepland.

De ingangsdatum waarop de boordcomputer verplicht wordt in taxi’s blijft wel staan op 1 februari 2015.