Overig

Laatste update:

Marijn de Jong is cfo van The New Motion

Marijn de Jong is sinds oktober de nieuwe financieel directeur van The New Motion. Hij vervangt daarmee Sander Nijssen die is verhuisd naar Berlijn. The New Motion is een aanbieder van laadoplossingen voor elektrische auto’s en naar eigen zeggen Europees marktleider.

De functie was al een paar maanden vacant en De Jong is een oude bekende van de ceo van The New Motion, Sander Ouwerkerk. “Marijn en ik hebben in het verleden al veel samengewerkt in dynamische omgevingen in snelgroeiende markten.”

De Jong komt niet uit de auto- en/of duurzaamheidsbranche. De afgelopen drie jaar heeft hij verschillende bedrijven opgestart en geleid in Tsjechië. Daarvoor was hij coo bij Scarlet Telecom en director mergers & acquisitions bij KPN.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Marijn de Jong is cfo van The New Motion | Fleet&Mobility

Marijn de Jong is cfo van The New Motion

Redactie Redactie
• Laatste update:

De functie was al een paar maanden vacant en De Jong is een oude bekende van de ceo van The New Motion, Sander Ouwerkerk. “Marijn en ik hebben in het verleden al veel samengewerkt in dynamische omgevingen in snelgroeiende markten.”

De Jong komt niet uit de auto- en/of duurzaamheidsbranche. De afgelopen drie jaar heeft hij verschillende bedrijven opgestart en geleid in Tsjechië. Daarvoor was hij coo bij Scarlet Telecom en director mergers & acquisitions bij KPN.