Overig

Laatste update:

EV-Box stelt algemeen directeur Nederland aan

EV-Box stelt Jurgen Hoogeveen aan als managing director voor Nederland. Hoogeveen is afkomstig van Nspyre, een it-serviceprovider, waar hij sinds 2013 cco was. 

Hoogeveen gaat zich bij de laadpalenfabrikant richten op de strategische ontwikkeling van het bedrijf op zowel de particuliere als de zakelijke EV-markt. Verder wordt hij verantwoordelijk voor het uitbouwen van het marktaandeel van EV-box in de sector thuisladen.

Hoogeveen gaat op 1 juli van start in de nieuwe functie bij EV-Box en geeft leiding aan de Nederlandse divisie. De ceo van EV-Box, Kristof Vereenooghe, gaat zich meer richten op de internationale marktonwikkeling. Vereenooghe was spreker op het Avere E-mobility congres waar Fleet&Mobility het artikel `Opladen voor een doorbraak` over schreef.

Hoogeveen werd in 2015 door de sales management association uitgeroepen tot meest invloedrijke commercieel directeur van het jaar.  

EV-Box heeft wereldwijd meer dan veertigduizend laadstations en heeft kantoren in Londen, New York, Parijs en Antwerpen, en het hoofdkantoor in Amsterdam. De productiefaciliteiten van EV-Box staan in Nederland en de VS.  

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
EV-Box stelt algemeen directeur Nederland aan | Fleet&Mobility

EV-Box stelt algemeen directeur Nederland aan

Redactie Redactie
• Laatste update:

Hoogeveen gaat zich bij de laadpalenfabrikant richten op de strategische ontwikkeling van het bedrijf op zowel de particuliere als de zakelijke EV-markt. Verder wordt hij verantwoordelijk voor het uitbouwen van het marktaandeel van EV-box in de sector thuisladen.

Hoogeveen gaat op 1 juli van start in de nieuwe functie bij EV-Box en geeft leiding aan de Nederlandse divisie. De ceo van EV-Box, Kristof Vereenooghe, gaat zich meer richten op de internationale marktonwikkeling. Vereenooghe was spreker op het Avere E-mobility congres waar Fleet&Mobility het artikel `Opladen voor een doorbraak` over schreef.

Hoogeveen werd in 2015 door de sales management association uitgeroepen tot meest invloedrijke commercieel directeur van het jaar.  

EV-Box heeft wereldwijd meer dan veertigduizend laadstations en heeft kantoren in Londen, New York, Parijs en Antwerpen, en het hoofdkantoor in Amsterdam. De productiefaciliteiten van EV-Box staan in Nederland en de VS.