Overig

Laatste update:

Van Mossel koopt Zuidwest Lease van Automotions

Zuidwest Lease is samen met de Opel en Ford dealerbedrijven overgenomen door Van Mossel (foto: Zuidwest Lease)

De koop maakt deel uit van de opvername van diverse Automotions bedrijven door Van Mossel.

Van Mossel koopt een groot deel van de dealerholding van Automotions (Opel en Ford), maar ook de leasebedrijven Zuidwest Lease, Automotions Lease, Kyoto Lease en Automotions Rent worden verkocht aan de Brabantse megadealer. Dit melden beide bedrijven. Zuidwest Lease heeft 3.300 contracten, zo blijkt uit de Automotive Leasemaatschappij Top 60.

Alle 300 medewerkers die bij deze bedrijven werken, komen in dienst van Van Mossel. Bij Automotions blijven dan nog 200 personeelsleden over. “Ford en Opel, maar ook de leasebedrijven hebben schaalgrootte nodig om verder te kunnen groeien. Door de overdracht aan Van Mossel zien we de toekomst voor de overgenomen merken dan ook vol vertrouwen tegemoet”, zegt dga Lennard van Oeveren van Automotions Groep. 

Lees meer op Automotive Management. 

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Maarten
Van Mossel koopt Zuidwest Lease van Automotions | Fleet&Mobility

Van Mossel koopt Zuidwest Lease van Automotions

Maarten Maarten
• Laatste update:
Zuidwest Lease is samen met de Opel en Ford dealerbedrijven overgenomen door Van Mossel (foto: Zuidwest Lease)

Van Mossel koopt een groot deel van de dealerholding van Automotions (Opel en Ford), maar ook de leasebedrijven Zuidwest Lease, Automotions Lease, Kyoto Lease en Automotions Rent worden verkocht aan de Brabantse megadealer. Dit melden beide bedrijven. Zuidwest Lease heeft 3.300 contracten, zo blijkt uit de Automotive Leasemaatschappij Top 60.

Alle 300 medewerkers die bij deze bedrijven werken, komen in dienst van Van Mossel. Bij Automotions blijven dan nog 200 personeelsleden over. “Ford en Opel, maar ook de leasebedrijven hebben schaalgrootte nodig om verder te kunnen groeien. Door de overdracht aan Van Mossel zien we de toekomst voor de overgenomen merken dan ook vol vertrouwen tegemoet”, zegt dga Lennard van Oeveren van Automotions Groep. 

Lees meer op Automotive Management.