Personenauto's

Laatste update:

James mikt met duurzaam repareren op fleetowners

Alle 63 vestigingen van James Auto Service worden voor het einde van dit jaar Duurzaam gecertificeerd. Dat maakt de Stichting Duurzaam Repareren bekend.
Sinds 1 oktober is de onderhoudsformule James een zelfstandige keten en zij richten zich onder andere op fleetowners. Michiel Meijer, general manager van James: “Wij hebben specifiek voor Duurzaam Repareren gekozen omdat onze zakelijke klanten waaronder de meeste leasemaatschappijen, waarvoor dit certificaat soms een absolute eis is. Wij komen het ook steeds vaker tegen in aanbestedingen van fleetowners en de overheid. Ook in die markt willen wij onze positie verder versterken.”

Alle Jamers-vestigingen zitten nu in het certificatietraject. De Stichting Duurzaam Repareren streeft bij al deze vestigingen nog dit jaar de nulmeting te hebben afgerond, laat Harry Filon, bestuursvoorzitter van de stichting, weten. Hij verwacht nog wel een uitloop in het begin van 2015. ”Onze stakeholders willen graag het wagenparkbeheer neerleggen bij duurzame autobedrijven. Met de ruim 60 nieuwe gecertificeerde garages wordt het landelijk netwerk verder versterkt.”

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
James mikt met duurzaam repareren op fleetowners | Fleet&Mobility

James mikt met duurzaam repareren op fleetowners

Redactie Redactie
• Laatste update:

Alle Jamers-vestigingen zitten nu in het certificatietraject. De Stichting Duurzaam Repareren streeft bij al deze vestigingen nog dit jaar de nulmeting te hebben afgerond, laat Harry Filon, bestuursvoorzitter van de stichting, weten. Hij verwacht nog wel een uitloop in het begin van 2015. ”Onze stakeholders willen graag het wagenparkbeheer neerleggen bij duurzame autobedrijven. Met de ruim 60 nieuwe gecertificeerde garages wordt het landelijk netwerk verder versterkt.”