Personenauto's

Laatste update:

Gelderse thuiszorg rijdt in e-Smarts

De wijkteams van thuiszorgorganisatie Trivium Meulenbelt Zorg (TMZ) in Hengelo krijgen woensdag vijftien elektrische Smart Fortwo’s geleverd die worden ingezet om cliënten te bezoeken. Dat melden diverse lokale media in Gelderland.

In de verschillende TMZ-regio’s komen één of meer exemplaren van de Smart Fortwo Electric Drive te staan. De auto’s zijn afkomstig van Mercedes-dealer Baan Twente in Hengelo.

TMZ-inkoper André Echtermeijer verklaart dat door de groei in de thuiszorg er meer auto’s nodig zijn. “De elektrische Smart bleek het best bij ons te passen. De auto’s zijn veilig, wendbaar en ideaal voor in de stad. Ze rijden bovendien elektrisch waarbij wij gebruik maken van groene stroom. De auto’s zijn dus ook nog eens milieuvriendelijk en kostenbesparend.”

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Gelderse thuiszorg rijdt in e-Smarts | Fleet&Mobility

Gelderse thuiszorg rijdt in e-Smarts

Redactie Redactie
• Laatste update:

In de verschillende TMZ-regio’s komen één of meer exemplaren van de Smart Fortwo Electric Drive te staan. De auto’s zijn afkomstig van Mercedes-dealer Baan Twente in Hengelo.

TMZ-inkoper André Echtermeijer verklaart dat door de groei in de thuiszorg er meer auto’s nodig zijn. “De elektrische Smart bleek het best bij ons te passen. De auto’s zijn veilig, wendbaar en ideaal voor in de stad. Ze rijden bovendien elektrisch waarbij wij gebruik maken van groene stroom. De auto’s zijn dus ook nog eens milieuvriendelijk en kostenbesparend.”