Personenauto's

Laatste update:

Uberpop stopt in Nederland

Uberpop stopt aanstaande vrijdag om 12.00 uur in Nederland. Dat meldt Uber in een mail aan al haar bestaande gebruikers. De stekker gaat eruit omdat ‘het een belemmering vormt voor modernisering van bestaande wetgeving’. Uber hoopt zo de weg vrij te maken voor nieuwe regels die meer ruimte maken voor innovatie om personenvervoer veiliger, betrouwbaarder en betaalbaarder te maken.

Uberpop is de dienst waarmee automobilisten met het aanbieden van ritten extra inkomsten kunnen genereren.

De diensten Uberx, Uberblack en Uberlux blijven beschikbaar.

Uberx is de budgettaxi van Uber en bestaat sinds dit najaar in Amsterdam. Vanaf morgen is het concept ook in Rotterdam actief. Een taxi met Uberx is 35 procent goedkoper dan een reguliere taxi, meldt Uber in de mail. De chauffeurs rijden binnen dit taxixoncept in middenklasse auto’s, met lagere onderhoudskosten.

Uber trok zich onlangs al terug uit drie Duitse steden

 

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Uberpop stopt in Nederland | Fleet&Mobility

Uberpop stopt in Nederland

Redactie Redactie
• Laatste update:

Uberpop is de dienst waarmee automobilisten met het aanbieden van ritten extra inkomsten kunnen genereren.

De diensten Uberx, Uberblack en Uberlux blijven beschikbaar.

Uberx is de budgettaxi van Uber en bestaat sinds dit najaar in Amsterdam. Vanaf morgen is het concept ook in Rotterdam actief. Een taxi met Uberx is 35 procent goedkoper dan een reguliere taxi, meldt Uber in de mail. De chauffeurs rijden binnen dit taxixoncept in middenklasse auto’s, met lagere onderhoudskosten.

Uber trok zich onlangs al terug uit drie Duitse steden