Personenauto's

Laatste update:

‘Vaart in mobiliteitsbudget dankzij internet of things’

Hoe komt een medewerker het meest efficiënt van A naar B? Deze vraag staat centraal tijdens het Fleet Event op woensdag 25 november in Van der Valk Houten. Het mobiliteitsbeleid wint aan populariteit. Fleetowners moeten daarbij een balans vinden tussen kostenbeheersing en werknemerstevredenheid. Alle mogelijkheden worden behandeld tijdens het event.

Tijdens het Fleet Event wordt onder andere ingegaan op de vraag welke rol internet of things (iot) speelt. Maar ook op hoe private lease, autodelen, OV en alternatief vervoer in het mobiliteitsmanagement van bedrijven past. Daarnaast worden consumententrends als die van bezit naar gebruik belicht, en de invloed van consumententrends op het mobiliteitsbeleid.

Internet of things
Uit onderzoek is gebleken dat de autobranche een van de markten is die op dit moment voorop loopt in het ontwikkelen van iot-apps. Technologisch zijn de mogelijkheden eindeloos, maar de consument bepaalt uiteindelijk welke technologieën echt doorbreken. “Tijdens het event gaan we in op nieuwe technologieën, maar we sluiten onze ogen ook zeker niet voor efficiënte oplossingen die hun waarde al hebben bewezen”, vertelt organisator Patrick van Tilburg.

Lees hier het volledige programma van het Fleet Event.

Het Fleet Event is bedoeld voor fleet- en mobiliteitsmanagers en wagenparkbeheerders en vindt plaats op 25 november in Van der Valk hotel Houten. Het programma start om 11.45 uur. Nog niet ingeschreven? Dat kan via www.fleetevent.nl.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
‘Vaart in mobiliteitsbudget dankzij internet of things’ | Fleet&Mobility

‘Vaart in mobiliteitsbudget dankzij internet of things’

Redactie Redactie
• Laatste update:

Tijdens het Fleet Event wordt onder andere ingegaan op de vraag welke rol internet of things (iot) speelt. Maar ook op hoe private lease, autodelen, OV en alternatief vervoer in het mobiliteitsmanagement van bedrijven past. Daarnaast worden consumententrends als die van bezit naar gebruik belicht, en de invloed van consumententrends op het mobiliteitsbeleid.

Internet of things
Uit onderzoek is gebleken dat de autobranche een van de markten is die op dit moment voorop loopt in het ontwikkelen van iot-apps. Technologisch zijn de mogelijkheden eindeloos, maar de consument bepaalt uiteindelijk welke technologieën echt doorbreken. “Tijdens het event gaan we in op nieuwe technologieën, maar we sluiten onze ogen ook zeker niet voor efficiënte oplossingen die hun waarde al hebben bewezen”, vertelt organisator Patrick van Tilburg.

Lees hier het volledige programma van het Fleet Event.

Het Fleet Event is bedoeld voor fleet- en mobiliteitsmanagers en wagenparkbeheerders en vindt plaats op 25 november in Van der Valk hotel Houten. Het programma start om 11.45 uur. Nog niet ingeschreven? Dat kan via www.fleetevent.nl.