Personenauto's

Laatste update:

Diefstal jonge auto’s neemt 30% af

Het aantal diefstallen van auto`s tot 4 jaar oud nam in het eerste kwartaal van dit jaar met 30 procent af. Er werden deze periode maar 447 jonge personenauto`s ontvreemd. Dat blijkt uit cijfers van Stichting Aanpak Voertuigcriminaliteit (AVC). 

Het aantal diefstallen van auto`s van 4 jaar en ouder nam met 0,6 procent toe naar 2.016 gevallen. In totaal werden er 2.463 personenauto’s gestolen. Dat zijn er 6,8 procent minder dan in het eerste kwartaal van vorig jaar. 

De diefstal van jonge auto`s neemt, door de verbeterde beveiliging van deze voertuigen, al enige tijd af.

 

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Diefstal jonge auto’s neemt 30% af | Fleet&Mobility

Diefstal jonge auto’s neemt 30% af

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het aantal diefstallen van auto`s van 4 jaar en ouder nam met 0,6 procent toe naar 2.016 gevallen. In totaal werden er 2.463 personenauto’s gestolen. Dat zijn er 6,8 procent minder dan in het eerste kwartaal van vorig jaar. 

De diefstal van jonge auto`s neemt, door de verbeterde beveiliging van deze voertuigen, al enige tijd af.