Personenauto's

Laatste update:

Syntus vervoert controleurs elektrisch

OV-vervoerder Syntus zet vijftig Volkswagens e-Golf in, in zijn concessies Twente, Veluwe, Midden-Overijssel en vanaf december 2016 ook in Utrecht. De EV’s worden gebruikt voor het vervoer van controleurs en chauffeurs.

De e-Golfs hebben een actieradius van ongeveer 190 kilometer, wat volgens Syntus voldoende is om een werkdag mee te gaan. Het bedrijf zegt met de inzet van deze vijftig auto’s zo’n vijftigduizend liter aan diesel per jaar te besparen.

Alle vestigingen van Syntus zijn voorzien van infrastructuur voor het laden van auto’s. Voor de aanschaf en inzet van de auto’s werkt Syntus samen met importeur Pon en dealer A-Point.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Syntus vervoert controleurs elektrisch | Fleet&Mobility

Syntus vervoert controleurs elektrisch

Redactie Redactie
• Laatste update:

De e-Golfs hebben een actieradius van ongeveer 190 kilometer, wat volgens Syntus voldoende is om een werkdag mee te gaan. Het bedrijf zegt met de inzet van deze vijftig auto’s zo’n vijftigduizend liter aan diesel per jaar te besparen.

Alle vestigingen van Syntus zijn voorzien van infrastructuur voor het laden van auto’s. Voor de aanschaf en inzet van de auto’s werkt Syntus samen met importeur Pon en dealer A-Point.