Infrastructuur

Laatste update:

Allego wint oplaadtender 200 laadpalen

EV-laadpaalbedrijf Allego heeft de aanbesteding gewonnen om 200 publieke laadpalen te plaatsen in de Metropoolregio Amsterdam Elektrisch (MRA-E). De laadpalen moeten voor het einde van het jaar geplaatst zijn.

Dat meldt Allego in een persbericht.

Het gaat om de provincies Noord-Holland, Utrecht en Flevoland, het noordelijke deel van de Randstad dus. Allego neemt ook het beheer op zich tot eind 2018, met een optie tot verlenging voor drie jaar.

Dit jaar won Allego ook een tender in Berlijn.

Anja van Niersen is general manager bij Allego en wil dat e-rijders altijd en overal zorgeloos kunnen laden. “Het is met name belangrijk dat elektrisch rijden betrouwbaar, betaalbaar en toegankelijk is.”

“Deze samenwerking draagt bij aan ons streven om CO2-uitstoot binnen de Metropoolregio Amsterdam terug te dringen”, aldus Maarten Linnenkamp, projectmanager bij de MRA.

Onlangs schreef Allego een whitepaper over Urban Mobility in de toekomst.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Allego wint oplaadtender 200 laadpalen | Fleet&Mobility

Allego wint oplaadtender 200 laadpalen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Allego in een persbericht.

Het gaat om de provincies Noord-Holland, Utrecht en Flevoland, het noordelijke deel van de Randstad dus. Allego neemt ook het beheer op zich tot eind 2018, met een optie tot verlenging voor drie jaar.

Dit jaar won Allego ook een tender in Berlijn.

Anja van Niersen is general manager bij Allego en wil dat e-rijders altijd en overal zorgeloos kunnen laden. “Het is met name belangrijk dat elektrisch rijden betrouwbaar, betaalbaar en toegankelijk is.”

“Deze samenwerking draagt bij aan ons streven om CO2-uitstoot binnen de Metropoolregio Amsterdam terug te dringen”, aldus Maarten Linnenkamp, projectmanager bij de MRA.

Onlangs schreef Allego een whitepaper over Urban Mobility in de toekomst.