Infrastructuur

Laatste update:

Madurodam plaatst laadpalen

Powerpro laadpalen bij Madurodam. Van links naar rechts: Bert Deekens (Sales Manager PowerGo), Bram Vermeer (Manager Finance Madurodam), Bart van Doorn (Sales Manager Events Madurodam) en Berenice van Poelgeest (Manager Facilitaire Zaken Madurodam). (foto: Madurodam)

Bezoekers aan het familiepark Madurodam in Den Haag kunnen nu hun elektrische auto opladen tijdens hun dagje uit. In samenwerking met Powergo zijn er laadpalen op het parkeerterrein geplaatst.

Madurodam trekt elk jaar gemiddeld 650 duizend bezoekers. Om hen beter te kunnen faciliteren en bij te dragen aan de verduurzaming zijn er vier laadpalen geïnstalleerd. Daarmee kunnen maximaal acht auto’s per keer kunnen worden opgeladen. Binnenkort worden er nog vijf snellaadpunten aan toegevoegd. De laadpalen leveren 100% groene stroom zodra de eigen aansluiting van Madurodam gereed is, zo meldt Powergo.

Toevoeging

“We willen onze bezoekers een fijn en onbezorgd dagje uit bieden. Aangezien steeds meer mensen elektrisch rijden, vinden we het belangrijk om oplaadpunten voor hen te faciliteren. Daarbij dragen we graag ons steentje bij aan de verduurzaming van Nederland. De laadpalen zijn voor ons een mooie toevoeging!” Aldus Sander Gielen, algemeen directeur Madurodam.

Madurodam plaatst laadpalen | Fleet&Mobility

Madurodam plaatst laadpalen

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Powerpro laadpalen bij Madurodam. Van links naar rechts: Bert Deekens (Sales Manager PowerGo), Bram Vermeer (Manager Finance Madurodam), Bart van Doorn (Sales Manager Events Madurodam) en Berenice van Poelgeest (Manager Facilitaire Zaken Madurodam). (foto: Madurodam)

Madurodam trekt elk jaar gemiddeld 650 duizend bezoekers. Om hen beter te kunnen faciliteren en bij te dragen aan de verduurzaming zijn er vier laadpalen geïnstalleerd. Daarmee kunnen maximaal acht auto’s per keer kunnen worden opgeladen. Binnenkort worden er nog vijf snellaadpunten aan toegevoegd. De laadpalen leveren 100% groene stroom zodra de eigen aansluiting van Madurodam gereed is, zo meldt Powergo.

Toevoeging

“We willen onze bezoekers een fijn en onbezorgd dagje uit bieden. Aangezien steeds meer mensen elektrisch rijden, vinden we het belangrijk om oplaadpunten voor hen te faciliteren. Daarbij dragen we graag ons steentje bij aan de verduurzaming van Nederland. De laadpalen zijn voor ons een mooie toevoeging!” Aldus Sander Gielen, algemeen directeur Madurodam.