Mobiliteitsoplossingen

Laatste update:

Inschrijvingen verkiezing Mobiliteitsmanager van het Jaar geopend

(Foto: Heliview)

De inschrijvingen voor de verkiezing Mobiliteitsmanager van het Jaar zijn vandaag geopend. Fleet- en mobiliteitsmanagers kunnen zichzelf aanmelden of kunnen door iemand genomineerd worden voor deze prijs.

De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het event Fleet Mobility Live op dinsdag 29 mei 2018. Dat meldt organisator Heliview vandaag.

Vorig jaar won Arjen Juurlink van Friesland Campina de Mobiliteitsmanager van het Jaar 2017 award. Afgelopen week werd al bekend dat de naam van het jaarlijkse Fleetmanagement Event is gewijzigd in Fleet Mobility Live.

Wat wordt van de kandidaten verwacht? Dat zij zich in hun organisatie hebben onderscheiden door:

• een modern flexibel mobiliteitsbeleid te ontwikkelen én te implementeren,
• of een enorme kosten- en CO2-reductie te realiseren,
• of door succesvol de laatste (technologische) innovaties in te passen.

Jury

De jury bestaat voornamelijk uit ervaren mobiliteitsprofessionals, waaronder ook eerdere winnaars van de award: Daan Bieleveld, global mobility manager bij DSM en winnaar 2015 (en later ook Europees prijswinnaar), John de Gier, manager bij Siemens Nederland en winnaar 2006, Arjen Juurlink, Martin Lans, voorzitter van de Verenigde Nederlandse Fleetowners (VNF), Ronald Postma, partner bij Syndesmo, Sandra van Soest, Senior hr-adviseur bij Rabobank Nederland en Henk Winckens, winnaar 2010 en mobiliteitsmanager bij Enexis.

Inschrijven kan hier tot 2 maart 2018.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Floor Vink
Inschrijvingen verkiezing Mobiliteitsmanager van het Jaar geopend | Fleet&Mobility

Inschrijvingen verkiezing Mobiliteitsmanager van het Jaar geopend

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:
(Foto: Heliview)

De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het event Fleet Mobility Live op dinsdag 29 mei 2018. Dat meldt organisator Heliview vandaag.

Vorig jaar won Arjen Juurlink van Friesland Campina de Mobiliteitsmanager van het Jaar 2017 award. Afgelopen week werd al bekend dat de naam van het jaarlijkse Fleetmanagement Event is gewijzigd in Fleet Mobility Live.

Wat wordt van de kandidaten verwacht? Dat zij zich in hun organisatie hebben onderscheiden door:

• een modern flexibel mobiliteitsbeleid te ontwikkelen én te implementeren,
• of een enorme kosten- en CO2-reductie te realiseren,
• of door succesvol de laatste (technologische) innovaties in te passen.

Jury

De jury bestaat voornamelijk uit ervaren mobiliteitsprofessionals, waaronder ook eerdere winnaars van de award: Daan Bieleveld, global mobility manager bij DSM en winnaar 2015 (en later ook Europees prijswinnaar), John de Gier, manager bij Siemens Nederland en winnaar 2006, Arjen Juurlink, Martin Lans, voorzitter van de Verenigde Nederlandse Fleetowners (VNF), Ronald Postma, partner bij Syndesmo, Sandra van Soest, Senior hr-adviseur bij Rabobank Nederland en Henk Winckens, winnaar 2010 en mobiliteitsmanager bij Enexis.

Inschrijven kan hier tot 2 maart 2018.