Mobiliteitsoplossingen

Laatste update:

Share Now breidt flee-floating autodelen uit naar Rotterdam

Share Now breidt uit met EV-hub deelauto's naar Rotterdam. (Foto: Share Now)

Het deelplatform Share Now heeft twee hubs geopend voor elektrische deelauto’s in Rotterdam geopend. Hiermee breidt het bedrijf zijn gebied voor free-floating autodelen voor het eerst uit buiten Amsterdam, zo meldt het bedrijf.

Gebruikers van het platform kunnen met de deelauto’s nu ritjes maken tussen Amsterdam en Rotterdam en de deelauto’s over en weer bij één van de hubs achterlaten. Voor de hub is Rotterdam is Share Now een samenwerking aangegaan met Apcoa Parking in Rotterdam. Gebruikers van het platform kunnen kiezen uit volledig elektrische Fiat 500e’s, BMW i3’s en Smart EQ Fortwo’s, die per uur, per minuut of per dag gehuurd kunnen worden.

De uitbreiding naar Rotterdam is een mijlpaal, aldus Robert Bosman, managing director van Share Now Nederland. “We geloven heilig in meer delen en minder bezitten, zodat we onze steden leefbaarder en future-proof kunnen maken”, zegt Bosman. De hubs in Rotterdam zijn te vinden bij de Parkeergarage Schouwburgplein en Apcoa Parking Westblaak. 

Share Now breidt flee-floating autodelen uit naar Rotterdam | Fleet&Mobility

Share Now breidt flee-floating autodelen uit naar Rotterdam

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Share Now breidt uit met EV-hub deelauto's naar Rotterdam. (Foto: Share Now)

Gebruikers van het platform kunnen met de deelauto’s nu ritjes maken tussen Amsterdam en Rotterdam en de deelauto’s over en weer bij één van de hubs achterlaten. Voor de hub is Rotterdam is Share Now een samenwerking aangegaan met Apcoa Parking in Rotterdam. Gebruikers van het platform kunnen kiezen uit volledig elektrische Fiat 500e’s, BMW i3’s en Smart EQ Fortwo’s, die per uur, per minuut of per dag gehuurd kunnen worden.

De uitbreiding naar Rotterdam is een mijlpaal, aldus Robert Bosman, managing director van Share Now Nederland. “We geloven heilig in meer delen en minder bezitten, zodat we onze steden leefbaarder en future-proof kunnen maken”, zegt Bosman. De hubs in Rotterdam zijn te vinden bij de Parkeergarage Schouwburgplein en Apcoa Parking Westblaak.