Mobiliteitsoplossingen

Renault levert ruim 300 auto’s aan Mywheels

Albert Trapman, directeur Mobilize, en Karina Tiekstra, algemeen directeur Mywheels. (Foto: Renault Nederland)

Renault Nederland levert 305 auto’s aan deelautobedrijf Mywheels. Het betreft 200 elektrische auto’s van het model Zoe E-Tech electric en 105 Clio’s. Dat maakt de importeur vandaag bekend.

Met de nieuwe deelauto’s breidt het deelautobedrijf, dat vorig jaar werd samengevoegd met deelautobedrijf Juuve, het aandeel van EV’s in zijn deelvloot uit, stelt Karina Tiekstra, algemeen directeur Mywheels. “Dit helpt ons om het elektrisch aanbod in ons wagenpark in een hoog tempo uit te breiden. Hierdoor kunnen we consumenten en bedrijven steeds beter van dienst zijn met een deelauto op loopafstand.” De deelauto’s worden geleverd door de dealerholdings Stam, Nieuwendijk, Van Mossel en Zeeuw & Zeeuw. De vloot van het deelbedrijf groeit hierdoor tot 2.400 auto’s, waarvan de helft elektrisch is.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Jeroen Vos
Renault levert ruim 300 auto’s aan Mywheels | Fleet&Mobility
Mobiliteitsoplossingen

Renault levert ruim 300 auto’s aan Mywheels

Albert Trapman, directeur Mobilize, en Karina Tiekstra, algemeen directeur Mywheels. (Foto: Renault Nederland)

Renault Nederland levert 305 auto’s aan deelautobedrijf Mywheels. Het betreft 200 elektrische auto’s van het model Zoe E-Tech electric en 105 Clio’s. Dat maakt de importeur vandaag bekend.

Met de nieuwe deelauto’s breidt het deelautobedrijf, dat vorig jaar werd samengevoegd met deelautobedrijf Juuve, het aandeel van EV’s in zijn deelvloot uit, stelt Karina Tiekstra, algemeen directeur Mywheels. “Dit helpt ons om het elektrisch aanbod in ons wagenpark in een hoog tempo uit te breiden. Hierdoor kunnen we consumenten en bedrijven steeds beter van dienst zijn met een deelauto op loopafstand.” De deelauto’s worden geleverd door de dealerholdings Stam, Nieuwendijk, Van Mossel en Zeeuw & Zeeuw. De vloot van het deelbedrijf groeit hierdoor tot 2.400 auto’s, waarvan de helft elektrisch is.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Jeroen Vos