Personeel en mobiliteit

Laatste update:

Mobiliteitsmanagers Arup, Alliander en Volksbank finalisten Mobiliteitsaward

Vorig jaar won Gertjan Sybrandi de titel. Wie volgt hem op? (Foto: Heliview)

Tamara Gieze (HR & facility manager Arup), Jeroen Brink (ketenmanager mobiliteit Alliander) en Arno Veenman (adviseur expertise HR De Volksbank) zijn de finalisten van de jaarlijkse Mobiliteitsmanager van het jaar award. Dat maakt organisator Heliview bekend.

De award heeft als doel om organisaties uit te dagen om tot slimme oplossingen te komen op het gebied van mobiliteit. Deze maand worden de finalisten aan de tand gevoeld door de vakjury. De award wordt uitgereikt tijdens het evenement Fleet Mobility Live, op 21 mei in NBC Nieuwegein. Vorig jaar won Gertjan Sybrandi van Stedin de award. 

Samenstelling jury

De jury voor ‘Mobiliteitsmanager van het jaar award’ bestaat uit Tineke de Wolf (Eneco), Daan Bieleveld (DSM), Arjen Juurlink (FrieslandCampina), Ronald Postma (Syndesmo), Gertjan Sybrandi (Stedin) en Henk Winckens (Enexis).

Klik hier voor meer informatie en om u in te schrijven.

Mobiliteitsmanagers Arup, Alliander en Volksbank finalisten Mobiliteitsaward | Fleet&Mobility

Mobiliteitsmanagers Arup, Alliander en Volksbank finalisten Mobiliteitsaward

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Vorig jaar won Gertjan Sybrandi de titel. Wie volgt hem op? (Foto: Heliview)

De award heeft als doel om organisaties uit te dagen om tot slimme oplossingen te komen op het gebied van mobiliteit. Deze maand worden de finalisten aan de tand gevoeld door de vakjury. De award wordt uitgereikt tijdens het evenement Fleet Mobility Live, op 21 mei in NBC Nieuwegein. Vorig jaar won Gertjan Sybrandi van Stedin de award. 

Samenstelling jury

De jury voor ‘Mobiliteitsmanager van het jaar award’ bestaat uit Tineke de Wolf (Eneco), Daan Bieleveld (DSM), Arjen Juurlink (FrieslandCampina), Ronald Postma (Syndesmo), Gertjan Sybrandi (Stedin) en Henk Winckens (Enexis).

Klik hier voor meer informatie en om u in te schrijven.