Personeel en mobiliteit

Laatste update:

Yellowbrick lanceert start-stopsysteem parkeeracties

Foto: Yellowbrick

Parkeerapp Yellowbrick lanceert in samenwerking met het techbedrijf Concar de app Yellowbrick Connected. Daarmee worden automatische parkeerbetalingen mogelijk gemaakt.

Voertuigen met een ingebouwd voertuigvolgsysteem of een track-en-trace systeem kunnen met Yellowbrick Connected parkeeracties automatisch laten starten en stoppen. Parkeeracties worden bij het wegrijden automatisch gestopt en verrekend.
Van de ruim vier miljoen mobiele parkeerders in Nederland vergeet 52 procent hun parkeeractie tijdig te stoppen en 48 procent vergeet tijdig te starten. Dit blijkt uit onderzoek van Validators, uitgevoerd in opdracht van Yellowbrick. Het gevolg hiervan is dat bedrijven onnodig veel geld uitgeven aan parkeren. Uit eigen onderzoek blijkt dat dit tot wel 20 procent besparing op de huidige parkeerkosten van het wagenpark kan opleveren, aldus Yellowbrick.

Ook worden de parkeerkosten automatisch gebundeld in de facturering en beheren fleetowners hun wagenpark in een online dashboard. 

Concar is Belgische scale-up die een parkeeroplossing ontwikkeld heeft op basis van connected car data die parkeersessies automatisch aan- en afmeldt.

Yellowbrick-directeur Jeffrey Wolvekamp stelt dat de grootste ergernis van mobiel parkeren weg is genomen. “Deze werkwijze bespaart tijd en geld. De technologie die gebruikt wordt is nauwkeuriger dan de huidige GPS-oplossingen in de markt. Bovendien hebben wij toegang tot het grootste netwerk van autovoertuigvolgsystemen ter wereld.”

Yellowbrick lanceert start-stopsysteem parkeeracties | Fleet&Mobility

Yellowbrick lanceert start-stopsysteem parkeeracties

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Foto: Yellowbrick

Voertuigen met een ingebouwd voertuigvolgsysteem of een track-en-trace systeem kunnen met Yellowbrick Connected parkeeracties automatisch laten starten en stoppen. Parkeeracties worden bij het wegrijden automatisch gestopt en verrekend.
Van de ruim vier miljoen mobiele parkeerders in Nederland vergeet 52 procent hun parkeeractie tijdig te stoppen en 48 procent vergeet tijdig te starten. Dit blijkt uit onderzoek van Validators, uitgevoerd in opdracht van Yellowbrick. Het gevolg hiervan is dat bedrijven onnodig veel geld uitgeven aan parkeren. Uit eigen onderzoek blijkt dat dit tot wel 20 procent besparing op de huidige parkeerkosten van het wagenpark kan opleveren, aldus Yellowbrick.

Ook worden de parkeerkosten automatisch gebundeld in de facturering en beheren fleetowners hun wagenpark in een online dashboard. 

Concar is Belgische scale-up die een parkeeroplossing ontwikkeld heeft op basis van connected car data die parkeersessies automatisch aan- en afmeldt.

Yellowbrick-directeur Jeffrey Wolvekamp stelt dat de grootste ergernis van mobiel parkeren weg is genomen. “Deze werkwijze bespaart tijd en geld. De technologie die gebruikt wordt is nauwkeuriger dan de huidige GPS-oplossingen in de markt. Bovendien hebben wij toegang tot het grootste netwerk van autovoertuigvolgsystemen ter wereld.”