Auto en fiscus

Laatste update:

Auto & Fiscus voor het eerst digitaal

AMD automotive fiscalisten en ALD Automotive brengen het boekwerk Auto & Fiscus 2013 digitaal uit. Dat is voor het eerst. AMD Fiscalisten is bekend van de site

autoenfiscus.nl” target=”_blank”>www.autoenfiscus.nl.

In het e-book worden de belangrijkste fiscale vragen over de leaseauto behandeld, variërend van bijtelling tot aan milieu-investeringsaftrek op een elektrische auto. “De opkomst van de tablets is voor ons een mooie uitdaging deze belangrijke fiscale informatie digitaal te ontsluiten. Het gebruik van een i-Pad is inmiddels zo ingeburgerd en bovendien erg gebruiksvriendelijk. ALD Automotive toonde zich bereid om dit samen met ons uit te werken en het resultaat mag er zijn”, aldus mr. Jan Rolleman van AMD automotive fiscalisten. 

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Auto & Fiscus voor het eerst digitaal | Fleet&Mobility

Auto & Fiscus voor het eerst digitaal

Redactie Redactie
• Laatste update:

autoenfiscus.nl” target=”_blank”>www.autoenfiscus.nl.

In het e-book worden de belangrijkste fiscale vragen over de leaseauto behandeld, variërend van bijtelling tot aan milieu-investeringsaftrek op een elektrische auto. “De opkomst van de tablets is voor ons een mooie uitdaging deze belangrijke fiscale informatie digitaal te ontsluiten. Het gebruik van een i-Pad is inmiddels zo ingeburgerd en bovendien erg gebruiksvriendelijk. ALD Automotive toonde zich bereid om dit samen met ons uit te werken en het resultaat mag er zijn”, aldus mr. Jan Rolleman van AMD automotive fiscalisten.